Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Deals 12 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Jacuzzi-killer: Aldi stunt met scherp geprijsd opblaasbaar bubbelbad

Hoewel het weer nog behoorlijk onstuimig is, valt niet te ontkennen dat de zomer steeds dichterbij komt. Dat is ook Aldi niet ontgaan, want net als voorgaande jaren stunt de supermarkt ook in 2021 met een opblaasbaar bubbelbad/whirlpool. Dus wees er snel bij en scoor deze jacuzzi-killer.

Voordat we een duik nemen en je alles vertellen over deze Jacuzzi, moeten we eerst kwijt dat het eigenlijk geen Jacuzzi is. Het is enigszins verwarrend, maar een Jacuzzi is geen product, het is een merknaam. Simpel uitgelegd wil dit zeggen: alle Jacuzzi’s zijn bubbelbaden (whirlpools), maar niet alle bubbelbaden zijn Jacuzzi’s. Zo! nu dat uit de weg is, kunnen we gaan bubbelen.

Aldi stunt met Jacuzzi-concurrent

De whirlpool die je nu bij Aldi kunt bestellen, is dus een concurrent van de Jacuzzi. Uiteraard kun je van een opblaasbaar bubbelbad niet dezelfde kwaliteit verwachten als van het toonaangevende merk, maar door de lage prijs is het zeker een goed alternatief. Voor een echt Jacuzzi ben je minimaal een paar duizend euro kwijt. Deze opblaasbare whirlpool van Aldi kost slechts een fractie daarvan.

Intex Aldi whirlpool Jacuzzi
lekker chillen in een bubbelbad. (Afbeelding: Aldi)

Voor slechts 379 euro haal je dit bubbelbad voor buiten al in huis. Hij heet de Pure Spa Whirpool en is van het merk Intex. Er gaat 795 liter water in die je kunt verwarmen tot maximaal veertig graden. Daarnaast heeft hij 120 bubble-jets waar je met vier personen van kan genieten.

De Pure Spa Whirlpool van Aldi

Verder heeft deze Jacuzzi-concurrent een ingebouwde filterpomp en afdekzeil zodat je het water mooi schoon kunt houden. Ook krijg je er een opbergtas en grondzeil bij. Zo voorkom je dat de Whirlpool lek raakt en berg je ‘em gemakkelijk op wanneer de zomer (of zachte herfst) voorbij is.

Intex Aldi whirlpool Jacuzzi
Makkelijk op te pompen en aan te sluiten. (Afbeelding: Aldi)

Dat alles krijg je dus voor slechts 379 euro. Perfect als je een echte Jacuzzi te duur vindt en/of weinig ruimte hebt. Een uitstekende deal, dus zorg dat je scherp bent. Voorgaande jaren vloog de opblaasbare whirlpool over de toonbank van Aldi. Dat zal aankomende zaterdag vast niet anders zijn. De opblaasbare Pure Spa Whirlpool is namelijk vanaf 15 mei te verkrijgen.

Aldi stunt met opblaasbare Jacuzzi-killer

Uit ervaring weten we dat iedere Aldi vestiging er slechts een paar krijgt, en dus vaak in no-time zijn uitverkocht. Check dus snel hier de complete aanbieding en maak de overweging of deze Jacuzzi-killer dé upgrade is die jouw zomer nodig heeft.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!