WANT: Lidl komt met deze spotgoedkope jacuzzi

Het weer zit nog niet helemaal mee, maar Lidl maakt ons wel al lekker klaar voor de zomer. Ze komen dit jaar met de opblaas jacuzzi. Hij is ook nog eens redelijk goedkoop, ideaal om met je maten in te chillen.

Lidl komt met goedkope jacuzzi

Stuur maar alvast een datumprikker naar je vrienden, want met dit juweeltje van Lidl brengt de supermarkt de zomerse chillsferen naar je toe. Voel je al de bubbels tegen je lijf aan botsen, het koude biertje in je hand en een heerlijke loungemuziek op de achtergrond? Wij zijn er in ieder geval helemaal klaar voor.

Lidl Jacuzi

Warme jacuzzibroodjes

Het mooie van de opblaasjacuzzi is dat ‘ie binnen en buiten te gebruiken is. Kun je in de winter ook lekker relaxen en genieten van een biertje, althans als je genoeg ruimte hebt om dit bad te laten in je woonkamer. Vanaf 29 maart kun je de jacuzzi ophalen in de Lidl. Wij adviseren je om het bubbelbad vanaf 22 maart te reserveren. De jacuzzi’s zullen de deur uitvliegen. Voor een prima bedrag van 289 euro kun jij eindelijk gaan chillen met je maten en genieten van alle rust die verdiend hebt.

Wij zitten in ieder geval op 22 maart voor onze laptop klaar net alsof U2 via Ticketmaster tickets gaat verkopen. Welkom in de wachtrij… *@#$%^& Check in de tussentijd de beste Aldi, Lidl en Action gadgets van deze week! Wellicht zit daar een pareltje tussen dat je meteen op kunt halen!

?Lees ook: waarom Netflix zo ontzettend succesvol is geworden

Reageer op artikel:
WANT: Lidl komt met deze spotgoedkope jacuzzi
Sluiten