Rajno Van Wilgenburg
Rajno Van Wilgenburg Gesponsord 23 aug 2018

Jaguar kondigt groots The Pace aan samen met wereldster Dua Lipa

Jaguar kondigt met trots en enthousiasme de start van The Pace aan; een serie baanbrekende culturele belevingen, vormgegeven in samenwerking met innovatieve artiesten. Eén van de artiesten op de line-up is singer/songwriter, Dua Lipa. Op 3 september onthult Jaguar The Pace in Amsterdam. Wat je van The Pace kunt verwachten, vind je hier

Maak kennis met The Pace

Op 3 september wil Jaguar je kennis laten maken met drie nieuwe bolides in The Pace-serie. De samenwerking tussen de hightech auto’s en Dua Lipa is ook niet zomaar uit de lucht komen vallen. Muziek is het thema van de nieuwe Jag’s en wie kan het merk beter onder de aandacht brengen dan één van de heetste artiesten van het moment. Dua Lipa’s muziek is niet in één genre te vatten en samen zochten ze de ultieme rij- en muziekbeleving op.

Met The Pace wil Jaguar een heel nieuwe publiek aanspreken. De focus ligt op jonge festivalgangers en wij kunnen niets anders zeggen dan: “Dat is ze met deze lijn goed gelukt!”  Tijdens de onthulling zal de superster het feest aftrappen met een exclusief optreden.

The Pace of the music

Muziek is het centrale thema en de de filosofie die Dua Lipa en Jaguar samenbracht. Elk model doet dit op zijn eigen manier. Je mag zeker uitgaan van luxe, maar ook de laatste hightech gear is verwerkt in deze stoere auto’s. Daarnaast kun je een ongeëvenaarde muziekervaring verwachten. Jaguar heeft alles op alles gezet om elke inzittende te verzekeren van kristalhelder geluid.

I-PACE

De I-PACE is Jaguar’s kers op de taart. De filosofie van het elektrisch rijden wordt omarmd door Dua Lipa. De dame vormde de inspiratiebron voor deze strakke elektrische bolide. Dat elektrisch rijden niet langer voor de zuinige weggebruiker is, weten we al een tijdje. Toch weet Jaguar met de I-PACE ons wederom flink te verbazen. Het spannende design neigt meer naar een strakke luxeauto, dan naar een futuristische bak op batterijen.

Deze auto is een looker. Als je een auto maakt voor jonge mannen is het belangrijk dat ‘ie er ook een beetje strak uitziet, maar de echte kwaliteiten vind je onder de motorkap. Je trekt in 4.8 seconden op naar de 100 km/u en dankzij de 400pk motor waan je jezelf coureur op je favoriete circuit.

De wagen staat voor een opwindende rijervaring, gepaard met innerlijke rust. Hoe hard je ook rijdt, binnen luister je enkel naar je favoriete tracks dankzij de akoestische demping. Zou dit de invloed van Dua Lipa zijn?

De nieuwe Jaguar I-PACE is speciaal ontworpen als pure ‘Battery Electric Vehicle’. De I-PACE biedt een prinsheerlijke rijervaring en kan op een volle accu vijfhonderd kilometer afleggen. Dankzij de fast charging batterij, is deze ook binnen no-time weer opgeladen. Dit is een bolide voor de man die elke kilometer ziet als een feest!

F-PACE

De sportieve F-PACE combineert de scherpe handling van een performance-SUV met luxe, en het prachtige design maakt het af. De auto is van alle gemakken voorzien en de next level speakers maken de rij- en muziekbeleving beter dan ooit tevoren.

Een sportieve look gaat gepaard met veiligheid. Dit is dé Jaguar die een rit met het gezin naar hogere sferen tilt, je zal elke seconde denken: “Ik zit in een sportwagen”. De veiligheid vind je vooral in de gave features, zoals het fijne Touch (Pro)-paneel en de innovatieve heads-up-display.

Met een topsnelheid van 195 km/u en krachtige motor, staat de F-PACE garant voor een plezierige en bovenal zorgeloze rijervaring.

E-PACE

Jaguar mikt met de nieuwste PACE-auto’s ook op de jonge familieman. Waarom in een dad-mobile rijden, als je ook kunt aankomen in de E-PACE. Deze compacte SUV combineert een fraai design met dynamisch rijgedrag. De ultieme combinatie van vorm en functie dus. Jaguar zet met deze SUV een nieuwe maatstaf in zijn klasse en heeft alle facetten verbeterd die een auto voor het hele gezin goed maken. Dat klopt, als vader rijd je gewoon in een sportauto.

Het wendbare broertje doet veel hoofden draaien. In de E-PACE rijd je als een zonnetje over de weg. De SUV heeft, net als de F-PACE, flink wat kracht verstopt onder de motorkap. Hoewel belangrijk, gaat het bij dit model voornamelijk over de kwaliteit van het rijden an sich. Tuurlijk, binnen 10 seconden ben je opgetrokken naar de 100 km/u, maar de plezierige rijervaring en het heerlijke audiosysteem zorgen ervoor dat je jezelf even helemaal kunt verliezen.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Jaguar kondigt groots The Pace aan samen met wereldster Dua Lipa
Sluiten