James Bond 25 eindelijk voorzien van titel en releasedatum

Het is lang stil geweest rondom de populaire geheime agent, maar gisteren werd er eindelijk het een en ander duidelijk over de komende James Bond film. Zo weet weten niet alleen wanneer deze voor het eerst zal verschijnen maar ook welke naam ze hem hebben gegeven. Opvallend is dat deze veel wegheeft van eerdere Bond titels.

Nieuwe James Bond gaat ‘No Time To Die’ heten

Is het jou ooit opgevallen dat de titels van James Bond films al meerdere keren een variant van het woord ‘dood’ of juist ‘leven’ bevatte? Zo verscheen in 1967 de film ‘You Only Live Twice’ en werd er enkele delen later eentje van de titel  ‘Live and Let Die’ voorzien. Wat op zich niet gek is, aangezien zowel doden als overleven in iedere Bond film terugkomt.

Vandaar dat het niet gek is dat er ook voor de aankomende 25ste James Bond film een dergelijke titel bedacht is. Het is gisteren namelijk bekend geworden dat de film ‘No Time To Die’ gaat heten:

Naast de titel weten we ook wanneer de film zal uitkomen, namelijk in april 2020. Waar hij in Amerika op 8 april zal uitkomen kunnen ze in het Verenigd Koninkrijk al vanaf 3 april van de nieuwe James Bond genieten. We vermoeden dat de Nederlandse release hier ergens tussenin zal zitten.

True Detective regisseur

Het was al eerder bekend dat de film geregisseerd zal worden door Cary Fukunaga, die onder andere verantwoordelijk was voor de film Beasts of No Nation. Ook was hij betrokken bij series als True Detective en Maniac.

Gezien zijn interessante CV denken we dat Fukunaga wel potentie heeft om van No Time To Die een geweldige Bond film te maken. Meer over James Bond is te lezen in dit overzicht.

Reageer op artikel:
James Bond 25 eindelijk voorzien van titel en releasedatum
Sluiten