Videoland heeft zeer goed nieuws voor James Bond-fans

Fans hebben dit keer langer moeten wachten dan normaal, maar begin april kunnen ze eindelijk weer genieten van een nieuwe James Bond-film. Gezien dit nog een ruime maand wachten is, lijkt ons dit een goed moment om de eerdere delen nog eens terug te kijken.

Nederlandse streamingdienst Videoland blijkt alvast op de hype in te willen spelen. Een recente foto op Facebook wijst namelijk uit dat op 2 maart alle James Bond-films aan het aanbod worden toegevoegd.

Videoland gaat gehele James Bond-collectie aanbieden

Gezien er maar weinig mensen zullen zijn die de volledige James Bond-collectie op DVD of Blu-ray hebben gokken we dat Videoland hiermee een goede uitkomst biedt. Natuurlijk is het ook mogelijk om de films te huren via bijvoorbeeld Pathé Thuis, maar dat wordt alles bij elkaar wel een duur grapje.

Er zijn in totaal 24 James Bond-films die door het Britse EON Productions tot stand gekomen zijn. Het lijkt erop dat deze binnenkort allemaal naar Videoland komen. Of de overige twee Bond-films (Never Say Never Again en de oude versie van Casino Royale) ook naar de streamingdienst komen is nog maar de vraag.

Het blijkt overigens dat de James Bond-collectie maar voor een beperkte tijd beschikbaar zal zijn. Dit heeft hoogstwaarschijnlijk te maken met het feit dat de streamingrechten erg duur zijn.

Videoland is een streamingdienst waar enkel in Nederland op geabonneerd kan worden. Al is het ook mogelijk om in enkele andere Europese landen naar de dienst te kijken. Ondanks dat de focus ligt op Nederlandse films, series en televisieprogramma’s verschijnen er ook af en toe enkele internationale titels tussen het aanbod.

No Time to Die

Mocht jij direct door willen naar het nieuwste deel in de James Bond-reeks dan zal je tot 2 april moeten wachten. Dan verschijnt namelijk No Time to Die in de Nederlandse bioscoopzalen. Dit zal het laatste deel zijn waarin Daniel Craig als Bond te zien is. Meer over deze film is hier te lezen.

Reageer op artikel:
Videoland heeft zeer goed nieuws voor James Bond-fans
Sluiten