James Bond heeft het zwaar in nieuwe Super Bowl TV-spot

Naast een teaser voor de aankomende Marvel-series konden ook James Bond-fans aan hun trekken komen tijdens de Super Bowl. Zo verscheen er een tv-spot met nieuwe beelden uit de aankomende film No Time to Die, dat het vijfde en laatste deel gaat zijn waarvoor Daniel Craig in de huid van de populaire geheime agent kruipt.

Nieuwe video ter promotie van No Time to Die

Ondanks dat Bond in de nieuwe film plannen heeft om met pension te gaan, zal hij in de aankomende film eerst nog even flink aan de bak moeten. Dat blijkt ook weer in de onderstaande beelden:

Naast James Bond is er in No Time to Die ook sprake van een andere ‘00’ agent, die gespeeld gaat worden door Captain Marvel-actrice Lashana Lynch. Ondanks dat het ernaar uitziet dat zij als opvolger gaat dienen weten we nog niet waarom dat zo gaat zijn. Is het omdat Bond doodgaat of simpelweg van zijn pensioen besluit te gaan genieten?

In aanvulling op Daniel Craig zullen er ook nog enkele andere bekende James Bond-acteurs terugkeren voor No Time to Die. Zo zal Ralph Fiennes zijn rol als ‘M’ weer gaan oppakken, kruipt Naomie Harris nogmaals in de huid van Moneypenny en wordt ‘Q’ wederom gespeeld door Ben Whishaw. Ook Rory Kinnear en Jeffrey Wright zullen hun personages uit eerdere delen weer gaan oppakken. Een ander leuk detail is dat ook het personage van Lea Seydoux uit Spectre terugkeert.

No Time to Die staat gepland om op 2 april in de Nederlandse bioscoop te verschijnen.

Nieuwe James Bond acteur

Gezien Daniel Craig er na No Time to Die dus mee gaat stoppen is het de vraag wie de nieuwe James Bond wordt. Er zijn al meerdere acteurs in beeld geweest, waaronder Henry Cavill. Een recent gerucht beweerde dat James Norton de opvolger van Craig gaat worden, maar daarover is nog niets bevestigd.

Reageer op artikel:
James Bond heeft het zwaar in nieuwe Super Bowl TV-spot
Sluiten