Sam Dille
Sam Dille Gadgets 29 jan 2022

WANT Gadgets Guide: deze James Bond-pen maakt van jou een spion

Heb jij er altijd al van gedroomd om door het leven te gaan als James Bond? Nu is het eindelijk mogelijk. althans, een beetje, want met deze nieuwe spionage pen kun je ongestoord iedereen bespieden die je maar wil.

De iSpyPen Pro ziet er op het eerste oog misschien heel gewoontjes uit. Toch is er meer aan de hand. De pen zit namelijk vol met verborgen gadgets waarmee je vriend en vijand verrast. Heel goedkoop is hij overigens niet. Voor 194,88 euro is hij van jou. Benieuwd wat hij allemaal kan? Lees dan verder.

Word nieuwe James Bond met deze spionage pen

De iSpy camera heeft een verborgen high-definition camera en audiorecorder met een interne opslag van 128 GB(!). De camera is full HD met een formaat van 1920 x 1080 pixels. Met deze camera schiet je dus zonder twijfel haarscherpe kiekjes. Je kan er ook voor kiezen om een tijdstempel op de foto te laten zetten. Later kun je dan makkelijk terugzien op welke datum en tijd de foto is gemaakt. Een onmisbare functie bij het verzamelen van bewijsmateriaal.

Spionage pen
Is deze spionage pen wat voor jou? (Afbeelding: iSpyPen)

De spionage pen wordt geleverd met een flinke batterijduur. Volledig opgeladen heeft het apparaat een batterij van 75 minuten. Ideaal dus om lange opnames mee te maken. De batterij laad je heel simpel op door middel van een kleine kabel die je makkelijk kan aansluiten.

Voor elke spion in spe

Wat deze spionage pen echt onderscheidt van de concurrentie, is de eenvoudige bediening. Ondanks het brede scala aan geheime features, heb je geen CIA-training nodig om de pen onder de knie te krijgen. Met slechts één druk op de knop maak je al een opname. Druk je nog een keer, dan gaat hij uit (peanuts!).

Of je nu op spionagemissie wil gaan in het winkelcentrum, of gewoon vergaderingen en presentaties wil opnemen: deze spionage pen heeft het allemaal te bieden. Scoor jouw iSpypen Pro hier.

Meer toffe gadgets

Wil je meer gadgets checken? Bekijk dan hier een betaalbare gadget, die van je gewone fiets een elektrische maakt. Niet echt spionenmateriaal, maar wel handig

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
WANT Gadgets Guide: deze James Bond-pen maakt van jou een spion
Sluiten