Jelle van Es
Jelle van Es Gadgets 20 apr 2018

Deze slimme high-tech jas is van alle markten thuis

Als je veel reist, dan zul je vast wel herkennen dat het soms lastig is om alles wat je nodig hebt bij je te dragen. Ikzelf maak gebruik van een tas waar ik zo’n beetje alles wat ik nodig heb in gooi. Maar dat betekent ook dat wanneer ik in een stad rondloop, ik die tas altijd bij me moet hebben. Handig voor je draagbare batterij, je koptelefoons, een flesje drinken, een Wifi-device voor wanneer je in Japan bent en oplaadkabels voor het moment dat je zonder stroom komt te zitten. Als jij geen zin hebt om in een stad de hele dag met een tas te sleuren dan is de BAUBAX 2.0 iets voor jou. Een jas die alles in huis hebt om die tas in je hotelkamer te laten. Moet je natuurlijk wel hopen dat het pleurisweer wordt, anders loop je de hele dag met een warme jas rond.

De beste jas ooit volgens de makers

De makers van de BAUBAX 2.0 verdienen overigens niet de prijs voor het meest sympathieke Kickstarter-project dat we ooit hebben gezien. Zij lopen behoorlijk van de daken af te schreeuwen hoe goed ze zijn en nu ik er naar kijk, heb ik het idee dat ik heel wat reclames van deze jas op Social Media voorbij heb zien komen.

Dat gezegd hebbende, het is een jas die wel behoorlijk handig kan zijn. De jas komt in vier varianten, waarbij elke variant voorzien is van de mogelijkheid om van alles en nog wat mee te nemen op reis. Zo is hij voorzien van een soort blinddoek om in het vliegtuig lekker te slapen, zit hij vol met zakken waar je van alles en nog wat in kunt opslaan en is er zelfs een soort van drinkzak om te vullen met water. Het enige nadeel is dat je straks met een jas van tien kilo rondloopt. Maar hey, die tas hoeft niet op je rug.

De Kickstarter-campagne heeft bijna vier miljoen dollar opgeleverd, maar je kunt hem alsnog hier bestellen. Hij moet in augustus uitkomen, dus net op tijd voor de herfst. Wil je een jas voor het hardlopen, dan is deze zeer interessant.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Deze slimme high-tech jas is van alle markten thuis
Sluiten