Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 20 jun 2019

Aquaman-ster Jason Momoa ziet deze Marvel rol wel zitten

Bij het horen van de naam Jason Momoa denken veel mensen waarschijnlijk aan Aquaman. Toch heeft hij ook veel andere rollen gehad, waaronder die van Khal Drogo in Game of Thrones. Ook leende hij zijn stem aan een poppetje uit de Lego Movie. Desondanks zullen we hem waarschijnlijk nooit in het Marvel Cinematic Universe zien, al bleek onlangs dat hij dat zelf wel graag zou willen.

Jason Momoa als Wolverine in Marvel Cinematic Universe?

Er zijn veel bekende superhelden die door de jaren heen door verschillende acteurs zijn gespeeld. Het bekendste voorbeeld is misschien wel Batman, die in de komende film tot ieders verbazing door Twilight acteur Robert Pattinson gespeeld gaat worden.

Er zijn echter ook personages die voor ons onvervangbaar lijken. Bijvoorbeeld Iron Man, waarbij we ons geen andere acteur kunnen voorstellen dan Robert Downey jr. Hetzelfde geldt voor Thor, die we waarschijnlijk altijd aan Chris Hemsworth zullen blijven linken. Uiteraard past ook Wolverine in dat rijtje. Bij hem denken we natuurlijk aan Hugh Jackman. Toch blijkt dat er een bekende acteur is die het stokje maar al te graag zou willen overnemen.

Een interview heeft namelijk uitgewezen dat Jason Momoa de rol van Wolverine wel ziet zitten. Dit terwijl hij zelf nog geen jaar geleden te zien was als Aquaman, een superheld van concurrent DC Comics.

Ondanks de populariteit van Momoa denken we niet dat fans hem als Wolverine zullen accepteren. Met name omdat ze hem al met een andere superheld associëren. Daarnaast denken we dat Marvel zelf er precies zo over zal gaan denken.

Andere opvolger

Desondanks vrezen we dat Disney er niet aan gaan ontkomen om een nieuwe Wolverine te moeten vinden. Het in 2017 verschenen Logan was voor Hugh Jackman namelijk de laatste keer dat hij het personage zou vertolken. Wie zijn opvolger gaat worden is nog maar de vraag, maar fans lijken al wel iemand in gedachten te hebben.

Reageer op artikel:
Aquaman-ster Jason Momoa ziet deze Marvel rol wel zitten
Sluiten