Noah Korevaar
Noah Korevaar Gadgets 1 nov 2018
Leestijd: 2 minuten

Jaybird introduceert Tarah Pro: ultieme sportoordopjes?

Sinds de overname door Logitech weet Jaybird op te vallen met zijn oordopjes. Met een focus op (outdoor)sport en een opvallend degelijke app wordt de Tarah-lijn op een sterke manier gepositioneerd. Tijd voor een nieuw model: de Tarah Pro.

Jaybird Tarah Pro

Na een aantal budget-oordopjes is dit het flagship-model van het merk. De Tarah Pro combineert een stoer design met specs waar je U tegen zegt. De dopjes hebben een accuduur van 14 uur, wat dubbel zo lang is als de X4 en de normale Tarah.

Fast charging zorgt ervoor dat je binnen korte tijd weer op pad kunt. Diehard gebruikers zullen ook blij worden van een nieuwe feature genaamd Snap Lock. De oordopjes kunnen magnetisch aan elkaar bevestigd worden, waarbij de muziek of podcast die je luistert automatisch wordt gepauzeerd.

Jaybird Tarah Pro

Hangen ze voor meer dan 20 minuten aan elkaar? Dan worden de oordopjes automatisch uitgezet om de batterij te beschermen. Verder worden wij erg blij van Switch Fit: je kunt de oordopjes nu draaien, waardoor ze ook stevig in je oren zitten als je het draadje over (in plaats van onder) je oren laat lopen.

De kabel is daardoor wel iets korter. Daarover gesproken: de kabel is nu gemaakt van geweven en versterkt Nylon. Jaybird belooft dat de kabels daardoor een stuk duurzamer zijn. Ze voelen in ieder geval beter aan dan hun voorgangers. Ook reflecteren ze licht, wat ideaal is als je bijvoorbeeld ‘s avonds hardloopt.

Het pakketje wordt afgemaakt door de waterdichte (IPX7) en zweetdichte oordopjes. De drivers zijn exact dezelfde die je ook kent van de Tarah en de X4, dus op dat vlak is weinig veranderd. Met een nieuwe gepersonaliseerde EQ-feature in de app kun je het geluid dit keer wel helemaal optimaliseren.

De Jaybird Tarah Pro draadloze sport hoofdtelefoons zijn vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar op jaybirdsport.com voor een adviesprijs van €159,00. De draadloze hoofdtelefoon is beschikbaar in drie kleurencombinaties: Black/Flash, Mineral Blue/Jade en Titanium/Glacier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jaybird introduceert Tarah Pro: ultieme sportoordopjes?
Sluiten