Ilona Braam
Ilona Braam Smart Home 23 aug 2017
Leestijd: 2 minuten

JBL Boombox: jaren tachtig boombox in een futuristisch jasje

Over een weekje is het zover en worden er weer allerlei interessante hebbedingetjes gepresenteerd tijdens het IFA 2017 evenement in Berlijn. Ook JBL is van de partij en we verwachten weer hoogwaardige audio van het bedrijf. JBL gaat namelijk een behoorlijke unit van een Bluetooth JBL Boombox speaker presenteren met indrukwekkende features.

JBL Boombox is futuristische jaren 80 boombox

JBL’s Boombox speakers zien eruit als die oude nostalgische boomboxes, waar mensen in de jaren tachtig mee rondliepen. In Nederland viel het overigens wel mee, maar je hoeft maar een serie uit de jaren tachtig op te zetten en er is wel iemand met een boombox. JBL heeft de nostalgische boombox echter aangepakt en een futuristisch nieuw uiterlijk gegeven. De speaker ziet eruit als de boombox van de toekomst.

JBL Boombox

Batterij goed voor vierentwintig uur boomboxen

Behalve dat de JBL Boombox er high-tech uitziet, is het ook uitgerust met allerlei moderne technische snufjes. Eén van de meest indrukwekkende features is dat het apparaat komt met een 20.000mAh batterij. Dit is gigantisch en zorgt ervoor dat je batterij maar liefst vierentwintig uur meegaat zonder dat je hoeft op te laden.

Tegelijk streamen via Bluetooth

Een andere interessante feature is dat je via twee aangesloten apparaten tegelijkertijd kunt streamen met Bluetooth. Dat zie je niet zo vaak bij een speaker en meestal vindt het tweede toestel de speaker gewoon niet. Daarnaast komt de Boombox ook met twee USB poorten en kun je je smartphone aan de speaker opladen.

JBL

In het najaar te koop in Engeland

De JBL Boombox is vanaf eind september 2017 beschikbaar in de kleur zwart voor de adviesverkoopprijs van 499 euro. Of check de lichtgevende JBL Pulse 3 waarmee wij onlangs het epische Tomorrowland 2017 op z’n kop zette.

Over indrukwekkende batterijen gesproken. Begin volgend jaar komt de elektrische EMotion van Fisker eraan en de auto zou binnen negen minuten opgeladen zijn. Dat is zelfs indrukwekkend voor een speaker.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
JBL Boombox: jaren tachtig boombox in een futuristisch jasje
Sluiten