Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Speakers 23 jun 2018

JBL Clip 3: nog steeds compact, maar een stuk krachtiger

We kennen JBL van zijn kwalitatief hoogwaardige speakers met krachtige audio. De Clip 2 was al een robuuste kleine speaker, maar JBL is nu weer terug met zijn opvolger: de JBL Clip 3. Deze komt in het bekende compacte formaat, maar is zelfs nog krachtiger geworden, terwijl de batterij het juist langer volhoudt.

Clip it, play on

De JBL Clip 3 heeft qua design veel weg van zijn voorganger. Het is een ronde speaker, die je in verschillende vrolijke kleurtjes kunt kopen om je te vergezellen als je bijvoorbeeld onderweg bent. Ook de bekende karabijnhaak, waar Clip in de naam naar verwijst, is weer van de partij. Hiermee kun je de Clip 3 makkelijk vastmaken aan bijvoorbeeld je tas of fiets. Door de rubberen binnenkant van de haak heeft het zelfs op de gladste oppervlakken een goede grip.

JBL Clip 3

Tien uur luisterplezier

Met de nieuwe speaker zet JBL duidelijk een verbetering neer ten opzichte van de Clip 2. De JBL Clip 3 biedt namelijk nog krachtiger geluid, wat het kleine formaat nog verrassender maakt. Vanaf je telefoon of tablet kun je makkelijk je muziek streamen naar de speaker en deze zou het maar liefst 10 uur lang volhouden.

JBL Clip 3

Onderdrukking ruis en echo

Hoewel de speaker geweldig is om je favoriete tunes voor je af te spelen, is hij ook een ideal belmaatje. Dankzij de ruis- en echo-onderdrukkende speakerphone, worden je gesprekken nergens door verstoord en kun je uren babbelen. Waar hij ook ideaal voor is, is een picknick in het park of een kumbaya kampvuur aan het strand. Je hoeft je dan gelukkig ook geen zorgen te maken als hij even in het water gaat badderen. Door de IPX7 certificering is hij klaar voor ieder avontuur.

JBL Clip 3

JBL Clip 3 nu beschikbaar

De JBL Clip 3 is zowel online als in de winkel te kopen voor 59,99 euro. De kleurtjes waaruit je mag kiezen zijn Midnight Black, Ocean Blue, Fiesta Red, River Teal, Stone Grey, Dusty Pink, Steel White en Forest Green. Dus als je nog avonturen op de plannen hebt staan, zouden we zeggen: kies een kleur, clip hem vast en off you go.

Als je voor in je woonkamer nog op zoek bent naar een wat vastere installatie, heeft JBL ook iets briljants: de JBL Link Bar. Het is in eerste instantie een soundbar, maar is daarnaast ook nog een Android tv en komt zelfs met Google Assistant.

Reageer op artikel:
JBL Clip 3: nog steeds compact, maar een stuk krachtiger
Sluiten