Tech 8 jan 2019 Jelle van Es

JBL introduceert nieuwe draadloze AirPods-killers

JBL is al een paar jaar een bekend merk in de wereld van de headsets. Tijdens de CES 2019 hebben ze een aantal nieuwe headsets onthuld. Maar daarnaast werken ze ook al een tijdje met draadloze earbuds. En ook in die lijn zijn er een aantal nieuwe dingen aangekondigd. Handig als je een alternatief wilt op de Apple Airpods.

De nieuwe draadloze earbuds van JBL

Er zijn earbuds die voor verschillende groepen geschikt zijn. Ten eerste heb je de groep gebruikers die gewoon draadloos naar muziek willen luisteren. Voor hen is de JBL TUNE120TWS geschikt. Deze maakt gebruik van de Pure Bass Sound die JBL zelf heeft ontwikkeld en komt met een charging case die er voor zorgt dat je de earbuds drie keer kan opladen. Een volledig opgeladen versie gaat vier uur mee en in kwartier opladen kun je een uur luisteren. De JBL TUNE120TWS komt in de lente uit in zes kleursoorten en kost dan 99,95 dollar.

JBL Earbuds

Als je wat actiever bent, dan is de JBL Reflect Flow iets voor jou. Deze is waterbestendig, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor zweet. Ook zijn ze zo gemaakt dat ze blijven zitten wanneer je veel beweegt. Met een volle opgeladen case kun je er 30 uur mee doen. Daarnaast maakt hij gebruik van de TalkThru modus, die er voor zorgt dat je alsnog je omgevingsgeluid hoort, zodat je veilig kunt rondrennen. Deze moet de zomer uitkomen in vier kleuren en kost dan 149,95 dollar.

JBL Earbuds

En tot slot heb je nog de Under Armour Flash, een draadloze earbud die is gemaakt in samenwerking met het sportbedrijf. Deze gaan vijf uur mee wanneer je ze hebt opgeladen en de charge case verlengt dat nog eens met 20 uur. Het leuke aan deze earbuds is dat ze nu te koop zijn voor 169,95 dollar.

JBL Earbuds

Wil je meer lezen over wat er speelt rondom de CES 2019? Bekijk dan hier ons overzicht.

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
JBL introduceert nieuwe draadloze AirPods-killers
Sluiten