Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Speakers 30 aug 2018

Laat het feest beginnen: JBL onthult drie kersverse party speakers

Zoals we weten houdt speaker-merk JBL wel van een feestje of ieder geval het verzorgen van de party muziek. Tijdens IFA 2018 mochten we kennis maken met drie nieuwe party speakers: de JBL Charge 4, PartyBox 200 en 300 en JRPOP. Het zijn de krachtigste party speakers die we tot nu toe van het bedrijf hebben gezien en je kunt ze inzetten om te feesten van je woonkamer tot aan het zwembad.

JBL Charge 4

Als eerste is er de JBL Charge 4, het nieuwste broertje in de Charge familie. Deze is perfect om een feestje op het strand te bouwen. Met zijn IP67 certificering is het appparaat namelijk volledig waterproof. Over opladen hoef je je ook geen zorgen te maken, want de speaker gaat maar liefst 20 uur mee met een volle batterij. Dat is misschien zelfs nog langer dan dat jij het zelf volhoudt. Gelukkig is het apparaat ook niet te beroerd om zijn energie met anderen te delen. Dus als je smartphone of tablet dreigt leeg te raken, kun je de Charge 4 gewoon gebruiken om je apparaten weer op te laden. Verder kun je er twee Bluetooth apparaat tegelijkertijd op aansluiten en kun je via JBL Connect+ maar liefst 99 andere speakers aan je Charge 4 koppelen als je echt uit je dak wilt gaan.

JBL Charge 4 party speaker

JBL PartyBox 200 en 300

Met de JBL PartyBox 200 en 300 breng je je feestje naar een hoger niveau en kun je niet alleen genieten van je muziek, maar worden er meteen ook lichteffecten verzorgd. Via Bluetooth of de USB poort stream je je favoriete nummers naar de speaker. Je kunt aan de andere kant ook eindelijk je zang of gitaar kunsten laten zien en er een microfoon of gitaar inpluggen. Als je zeker wilt weten dat iedereen losgaat (en de buren waarschijnlijk gaan klagen), kun je via de True Wireless Stereo functie of de RCA uitgang ook twee PartyBox speakers aan elkaar koppelen om er een onvergetelijke avond van te maken.

JBL PartyBox

JBL JRPOP

Dan hebben we al laatste nog de JBL JRPOP. Deze party speaker is ideaal voor jonge muziekliefhebbers en is dan ook de eerste kindvriendelijke Bluetooth speaker van JBL. Ten eerste is de speaker gemaakt van robuuste materialen en stoffen, zodat hij je kleintjes kan overleven. Ook water is geen probleem met de IP67 classificatie. Om het apparaat wat op te vrolijken worden er stickers bijgeleverd, want welk kind wil nou niet zijn speaker personaliseren. Met een volle batterij gaat de JRPOP zo’n vijf uur mee en wat je kleintjes al helemaal geweldig zullen vinden, zijn de spannende lichteffecten.

JBL JRPOP speaker

Prijzen en beschikbaarheid Party speakers

Als je je kinderen blij wilt maken, kun je voor de JBL JRPOP gaan. Deze komt met een prijskaartje van 34,99 euro en is beschikbaar in verschillende knalkleuren. Vanaf oktober kun je feesten met de PartyBox 200 en 300, waarvoor je respectievelijk 379 euro en 449 euro kwijt bent. Daarnaast kun je in oktober ook nog gaan voor de JBL Charge 4. Deze kun je scoren voor 179 euro en komt in de kleuren Desert Sand, Mustard Yellow, Dusty Pink, Grey Stone, River Teal, Fiesta Red, Ocean Blue, Midnight Black, Steel White en Forest Green.

Eerder dit jaar kwam ook Sony met een krachtige party speaker: de MHC-V90DW MUTEKI. Het is een alles-in-een speaker, die zeker het middelpunt van je feestjes wordt.

Reageer op artikel:
Laat het feest beginnen: JBL onthult drie kersverse party speakers
Sluiten