Je bed uitkomen wordt een (nog grotere) straf met het multifunctionele Kotatsu-bed

In een wereld vol ingenieuze breinen worden steeds meer producten op slimme manieren gecombineerd. Zodoende creëer je extra ruimte, heb je minder producten nodig etc. Zo deelden we laatst een bed die tegelijkertijd dient als kledingkast. Dit bed is iets soortgelijks en is een bed en tafel in één! Slaap lekker!

Briljant bed zorgt ervoor dat je bed uitkomen nog lastiger wordt

Het bed komt de één wellicht bekend voor, de ander wat minder. Het bed is namelijk al in de veertiende eeuw in Japan uitgevonden. Waar we op sommige vlakken wat verder waren dan onze Aziatische broeders zijn we dat op andere vlakken weer duidelijk niet.

Kotatsu4-WANT Kotatsu1-WANT

Het principe achter het bed is simpel. Het bed bestaat uit een lage tafel met een bed eronder en bank-achtige leuningen eromheen. Zo kun je heerlijk van je nachtrust genieten in het bed, maar ook een heerlijk ontbijtje vanuit je bedje oppeuzelen. En een tof extraatje is dat het tafeltje een verwarmingselement kent zodat je het nooit koud krijgt in de winter.

Kotatsu5-WANT

Voor- én nadeel

Wij zijn er alleen nog niet helemaal over uit of het bed nou een voordeel of een nadeel is. Aan de ene kant is het een prachtig en heerlijk bed om in wakker te worden en in te blijven liggen. Aan de andere kant is het ook het type bed waar we ons de hele dag in zien blijven liggen. Het enige wat nog mist is een koelkast en een toilet, dan kun je er vierentwintig-uur-zeven in vertoeven! Ach ja, een ontbijtje op bed is in ieder geval makkelijk en heerlijk te verorberen. Volgens ons weegt dat toch zwaarder mee dan het risico dat je dagenlang heerlijk in je bed blijft liggen.