Rutger Houweling
Rutger Houweling Home 10 feb 2018

Je bed uitkomen wordt een (nog grotere) straf met het multifunctionele Kotatsu-bed

In een wereld vol ingenieuze breinen worden steeds meer producten op slimme manieren gecombineerd. Zodoende creëer je extra ruimte, heb je minder producten nodig etc. Zo deelden we laatst een bed die tegelijkertijd dient als kledingkast. Dit bed is iets soortgelijks en is een bed en tafel in één! Slaap lekker!

Briljant bed zorgt ervoor dat je bed uitkomen nog lastiger wordt

Het bed komt de één wellicht bekend voor, de ander wat minder. Dit exemplaar is namelijk al in de veertiende eeuw in Japan uitgevonden. Waar we op sommige vlakken wat verder waren dan onze Aziatische broeders zijn we dat op andere vlakken weer duidelijk niet.

Het principe achter dit product is simpel. Het product voor in de slaapkamer bestaat uit een lage tafel met een bed eronder en bank-achtige leuningen eromheen. Zo kun je heerlijk van je nachtrust genieten in het bed, maar ook een heerlijk ontbijtje vanuit je slaapgebied oppeuzelen. En een tof extraatje is dat het tafeltje een verwarmingselement kent zodat je het nooit koud krijgt in de winter. Score!

Ieder product kent zijn voor- én nadelen

Wij zijn er alleen nog niet helemaal over uit of het bed nou voordelig of nadelig werkt. Aan de ene kant is het een prachtig en heerlijk exemplaar om in wakker te worden en in te blijven liggen. Aan de andere kant is het ook weer een type waar we ons de hele dag in zien blijven liggen om te Netflix-en.

Het enige wat nog mist is een koelkast en een toilet, dan kun je er vierentwintig-uur-zeven in vertoeven! Via de Albert Heijn-bezorgservice laat je het eten komen en je hoeft nooit meer de deur uit. Ach ja, een ontbijtje op bed is in ieder geval gemakkelijk en heerlijk te verorberen. Volgens ons weegt dat toch zwaarder mee dan het risico dat je dagenlang heerlijk in je bed blijft liggen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Je bed uitkomen wordt een (nog grotere) straf met het multifunctionele Kotatsu-bed
Sluiten