Zuhre Orhon
Zuhre Orhon 1 mei 2016

Je beste zomervriend: de off-road koeler van Igloo koelt 112 dranken 4 dagen lang

De zomer is in aantocht en dat betekent vaker lange dagen in het park of op het strand doorbregen. Maar het is weer een uitdaging om jezelf en je vrienden koude drankjes te serveren. Je stopt de flessen voor vertrek in de koelkast en hoopt dat ze onderweg naar je bestemming niet opwarmen. Je kunt natuurlijk een doodgewone koeler gebruiken om de flessen bier en fris koel te houden. Maar helaas zie je vaak dat dat deze niet praktisch zijn om over het veld te slepen. Dankzij de Igloo is dit verleden tijd! Oh, en wil je weten of anderen ook trek in een biertje hebben, dan kun je dit via deze app vragen.

Igloo houdt je bier lekker koel

Het is eenvoudig om bier onder de grond koel te houden. Maar wat als je naar het strand gaat of een dagje wilt picknicken? Dan neem je een koelbox mee. Helaas hebben deze vaak geen wieltjes of zijn ze moeilijk over het gras of zand te slepen. De Trailmate Cooler van Igloo brengt hier verandering in dankzij het revolutionaire off-road ontwerp. De wielen zijn namelijk van dergelijke grote en kennen superieure grip waardoor ze ook ruig terrein de baas kunnen zijn. Bovendien kun je in de Trailmate Cooler 112 bierflessen kwijt, wat betekent dat je altijd genoeg koude bier hebt. Dat-ie ook nog eens vier dagen lang je drank koel houdt maakt het helemaal af. De koeler is trouwens niet enkel ideaal voor het serveren van je drankjes. Er is ook een serveerplateau voor snacks aanwezig en flessenopeners bevinden zich aan de zijkanten van het apparaat. Dit noemen wij pas handig!

Wil je ook altijd van een koel biertje op het strand genieten dan is dit de perfecte koeler voor jou. Wees er als de bliksem bij, want deze koeler is snel uitverkocht. Je kunt ‘m hier voor ongeveer 329,95 euro op de kop tikken. Als-ie helaas is uitverkocht, dan kun je op deze manier in no time een blikje bier of fris koelen. Chill!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Je beste zomervriend: de off-road koeler van Igloo koelt 112 dranken 4 dagen lang
Sluiten