Daniel Koster
Daniel Koster 20 mei 2016

Je dagelijkse portie lachsalvo’s: wapens in filmscènes voor selfiesticks ingewisseld

Wij zijn bij WANT van de vrede. Oké, we zijn niet dromerig genoeg om leuzen als ‘voer eendjes, geen oorlog’ op ons hart te dragen. Wel vinden we dat het gebruik van wapens en geweld de wereld vrijwel nooit ten goede komt. Een wapen waarmee je jezelf kunt verweren, maar dat mensen niet dood vinden we daarom al een hele verbetering. Nu gaat een briljante fotoreeks nog verder. Die wisselt namelijk wapens in voor selfiesticks. Of dat vanuit de gedachte is dat de aarde vredelievender moet zijn, of enkel omdat het simpelweg hilarisch is, dat is alleen de vraag!

Dag wapens, hallo selfiesticks

Soms kunnen de kleinste veranderingen een situatie totaal veranderen. Dat is in ieder geval hetgeen gebeurt wanneer je bij iconische filmscènes wapens inwisselt voor selfiesticks. De Terminator is opeens een stuk minder stoer en de twee Pulp Fiction sterren lijken plots meer op twee mannenmodellen. Oké, erg veel nut heeft deze reeks niet. Behalve dat-ie ontzettend vermakelijk is. En dat is voor ons nuttig genoeg! Enjoy.

De Terminator

Inglourious Sticks!

Pulp Fiction

Saving Private Ryan

Indiana Jones

The Deer Hunter

The Hateful Eight

Full Metal Jacket

True Grit

The American

Lachen, gieren, brullen. Toch? Je kunt via Tumblr nog een paar andere briljante afbeeldingen checken waarbij geweren voor selfiesticks worden ingewisseld. Wij hebben onze lachspieren weer getraind en onze dagelijkse portie lachsalvo’s uitgedeeld!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Je dagelijkse portie lachsalvo’s: wapens in filmscènes voor selfiesticks ingewisseld
Sluiten