Stefan Keerssemeeckers
Stefan Keerssemeeckers Fotografie 22 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Je eigen profiel op een bloemenvaas? Check deze ingenieuze Fahz

Je kent hoogstwaarschijnlijk de visuele truc van de vaas waarin twee gezichten verborgen zitten. Je ziet ofwel de bloemenvaas, of twee aangezichten en profile:

Met het Fahz-project op Kickstarter is het mogelijk om zelf een vaas als dit te bestellen. Je stuurt de initiatiefnemers foto’s van gezichten en zij verwerken deze in een unieke, ge-3D-printe vaas. Afhankelijk van hoe je ‘m draait, komen er verschillende profielen tevoorschijn: tot wel zestien in één exemplaar!

De Fahz is er in twee varianten: eentje van zevenenhalf, en eentje van dertien centimeter hoog. De vaasjes zijn gemaakt van plastic, en komen beschikbaar ‘in alle kleuren, zo lang het maar wit is’.

Een kleine Fahz (met maximaal twee profielen er in) kost ongeveer 26 euro. De grotere versie (max. vier foto’s) ongeveer 43 euro. Er is nóg een duurdere versie van de grote vaas (86 euro), waarin maximaal zestien foto’s passen; daarmee kun je dus helemaal los gaan met pics van familie of vrienden.

Afhankelijk van je keuze ontvang je je Fahz in mei of september. Meer info over dit leuke project vind je op Kickstarter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Je eigen profiel op een bloemenvaas? Check deze ingenieuze Fahz
Sluiten