Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Cars 30 nov 2017

Jeep presenteert iconische Wrangler in hybride jasje

De twee woorden ‘hybride’ en ‘off-road‘ worden meestal niet in een zin gezegd. Als het aan Jeep ligt wel. Zij hebben gisteren het idee voor een hybride uitvoering gepresenteerd van de iconische Wrangler.

De iconische Jeep Wrangler gaat hybride

De presentatie van de Wrangler in hybride-uitvoering was een van de grootste verrassingen gisteren tijdens de Los Angeles Auto Show. Jeep liet weten dat ze deze auto ‘future proof‘ wilden maken. De transformatie van deze iconische auto naar een hybride en een enorme stap vooruit, aangezien dit soort auto’s een van de langzaamst ontwikkelende auto’s zijn op de markt.

What’s new?

Het beest van een auto komt samen met de 3.0-liter EcoDiesel-motor op de markt, net als de 2.0 liter vier-cylinder turbo-motor. Er zijn verder nog weinig details bekend over de nieuwe Wrangler, behalve dan dat hij in 2020 te koop zal zijn. De prijs van Jeep’s nieuwe Wrangler is nog niet bekend gemaakt.

De nieuwe versie van de auto wordt in ieder geval lichter gemaakt. Volgens experts komt dit door het gebruik van een aluminium dak en deuren. Daarnaast is het nieuwe model aerodinamischer, wat hem uiteraard ook zuiniger maakt.

Wrangler
Afbeelding via Jeep

Het is duidelijk dat deze krachtige auto van Jeep weinig hoeft te veranderen aan zijn uiterlijk om in de smaak te vallen bij het publiek. Misschien moeten ze juist wel zo min mogelijk veranderen aan het uiterlijk van deze auto.

Deze zomer presenteerde het automerk al de vernieuwde Grand Cherokee: een de krachtigste versie van dit model tot nu toe. Ook zeker niet verkeerd!

Reageer op artikel:
Jeep presenteert iconische Wrangler in hybride jasje
Sluiten