Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 16 mrt 2018

Jeff Goldblum helpt je in de game Jurassic World Evolution

Dat Jeff Goldblum een absolute held is, dat staat vast. Daar hoeven we niet over te discussiëren en meningen die anders zijn tellen niet. De beste man is heerlijk down to earth, vaak erg klungelig en daardoor komt hij over als een lekkere nerd. Maar het werkt. Elke film wordt beter met Jeff Goldblum er in.

Zonder hem zo Jurassic Park nooit zo’n succes zijn geweest en hadden we ook geen Jurassic World gehad. Naast de nieuwe film die deze zomer gaat draaien, krijgen we ook een nieuwe game in de vorm van Jurassic World Evolution. En die game kan alleen maar top worden. De makers en de legend himself hebben aangekondigd dat Jeff Goldblum in de game zit.

Jurassic World Evolution krijgt 10 Goldblums uit de maximale 10

Jurassic World Evolution is een nieuwe game van Frontier Development. Dit team ken je waarschijnlijk van de game Planet Coaster, wat de ultieme pretparkbouwer van dit moment is. Jurassic World Evolution volgt dat pad. Het is een game waarbij je je eigen park met dino’s moet bouwen. Hopelijk lukt het jou daarbij wel om de magische beesten achter hun tralies te houden.

Want in elke film tot nu toe ging het vreselijk mis. Je zou verwachten dat de mensheid daarvan zou leren. De game wordt tof als we Jeff Goldblum mogen geloven. Hij speelt in de game de rol van Dr. Ian Malcolm en geeft je tijdens het spelen advies. De game krijgt van hem 10 Goldblums uit een maximum van 10 Goldblums. Dus dan weet je dat het goed is.

Het duurt helaas nog wel even voordat we aan de slag kunnen gaan met Jurassic World Evolution. De game staat gepland voor deze zomer. Wil je de nieuwe film kijken, dan moet je ook nog even wachten. Jurassic World: Fallen Kingdom draait vanaf juni in de bioscoop.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Jeff Goldblum helpt je in de game Jurassic World Evolution
Sluiten