Ilona Braam
Ilona Braam Pop-Culture 9 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

Trailer: Jessica Jones krijgt het zwaarder dan ooit te verduren in seizoen 3

Deze week begint seizoen 3 en meteen ook het allerlaatste seizoen van Jessica Jones op Netflix. Uiteraard hoort daar ook een trailer bij om ons een voorproefje te geven van wat komen gaat. Nu staat de serie er niet om bekend om kindvriendelijk te zijn en afgaande van de trailer lijkt het erop dat Netflix de serie met een extra knal wil eindigen. Maak je borst maar nat voor behoorlijk wat spanning, psychologische spelletjes en vooral geweld.

Jessica Jones vs. Gregory Salinger

In seizoen 3 krijgt Jessica te maken met Gregory Salinger, oftewel de tweede Foolkiller. In de gevangenis kreeg hij ooit het verhaal te horen over de originele Foolkiller, waarop hij uiteindelijk de identiteit van de moordenaar overnam om New York te bevrijden van mensen die zich schuldig maken aan materialisme en middelmatigheid. Naar zijn mening is Jessica Jones helemaal geen heldin en in het nieuwe seizoen moet ze zich behoorlijk bewijzen om zelf ook niet ten prooi te vallen aan Salinger.

Jessica Jones Netflix

Moeilijkheden op alle fronten

De trailer doet qua sfeer behoorlijk denken aan Dark Night en het lijkt Jones totaal niet mee te zitten. Afgezien het feit dat Salinger achter haar aan zit, heeft ze ook nog te maken met Trish. Hoewel ze aan dezelfde kant horen te staan hebben ze nogal uitlopende ideeën over wat een held nu eigenlijk is. Netflix geeft aan dat de twee vrouwen eerst hun relatie moeten herstellen, voordat ze Salinger echt kunnen aanpakken. In de serie komen verder ook andere bekenden weer terug, waaronder Carrie-Anne Moss, Jeri Hogarth, Eka Darville en Malcolm Ducasse.

Laatste seizoen

Seizoen 3 begint aanstaande vrijdag en zoals gezegd wordt het helaas het laatste seizoen van Jessica Jones. Vorig jaar kondigde Netflix aan geen van de Marvel series te hernieuwen, maar op het moment zijn Luke Cage, Ironfist, Daredevil, The Defenders en The Punisher nog te bingen bij de streamingdienst. Even leek het erop dat de helden zouden blijven voortbestaan in nieuwe afleveringen bij Disney, maar het lijkt erop dat zoiets binnenkort in ieder geval niet gaat gebeuren. Wel heeft Disney inmiddels extra miljarden geïnvesteerd in zijn streamingdienst om het op te kunnen nemen tegen Netflix.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Netflix

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Trailer: Jessica Jones krijgt het zwaarder dan ooit te verduren in seizoen 3
Sluiten