Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 10 okt 2019

Joaquin Phoenix over een eventueel vervolg op Joker

Je kunt van het onlangs verschenen Joker vinden wat je wilt, maar één ding is zeker. Het project heeft hoofdrolspeler Joaquin Phoenix een enorme boost aan zijn acteercarrière gegeven.

In een recent interview heeft hij daarom ook aangegeven er wel voor open te staan om de rol van de gestoorde Batman slechterik opnieuw te gaan oppakken.

Joaquin Phoenix staat open om opnieuw Joker te spelen

Wie een beetje bekend is met de filmindustrie weet dat studio’s er alles aan doen om hun succesvolle projecten zoveel mogelijk te kunnen uitmelken. Toch leek de langverwachte Joker film hierop een uitzondering te gaan worden.

Regisseur Todd Philips gaf namelijk aan dat zijn film niet verwant zou zijn aan het aankomende The Batman van Matt Reeves of andere DC projecten. Gezien Joker volgens veel kijkers inhoudelijk totaal anders aanvoelt dan eerdere DC verfilmingen vonden wij dit echter wel aannemelijk klinken.

Toch geeft Joker vertolker Joaquin Phoenix in een recent interview aan dat hij wel open zou staan om het personage nog eens op te pakken:

Ook de eerdergenoemde Philips gaf aan wel open te staan voor een sequel, mocht Warner Bros. hem daartoe zetten:

Joker review

Mocht jij de Joker film nog niet gezien hebben maar wel benieuwd zijn geraakt dan kunnen we je zeker aanraden om naar de bioscoop te gaan.

Als je echter nog steeds twijfelt dan weet onze review je misschien over te halen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Joaquin Phoenix over een eventueel vervolg op Joker
Sluiten