Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 10 feb 2018

Je kunt met Johan Cruijff in PES 2018 dribbelen

Johan Cruijff, de beste speler die Nederland ooit gekend heeft, is binnenkort speelbaar in de game PES 2018. Dat heeft uitgever Konami vandaag bekendgemaakt. In de onderstaande trailer zie je hoe de speler als eindbaas van FC Barcelona oogt.

Johan Cruijff in PES 2018

In de trailer zie je Cruijff in actie in combinatie met een paar van zijn heerlijke voetbalquotes. Overigens zijn de klassieke pakjes van Barcelona zoals je hem ziet schitteren niet beschikbaar, helaas.

Johan Cruijff zal binnenkort beschikbaar zijn als Legend in de MyClub-modus. Dat betekent dus dat je een beetje geluk moet hebben om hem aan jouw team toe te voegen. Maar dan kun je hem wel in elk denkbaar voetbalshirtje laten rondrennen. Dus als jij meneer Cruijff in een Excelsior-shirtje wilt zien, dan moet dat in principe mogelijk zijn. Hieronder een paar screenshots van Johan Cruijff zoals je hem straks in de game zult zien.

Johan Cruijff PES 2018
Johan Cruijff PES 2018
Johan Cruijff PES 2018

Jordi Cruijff, de zoon van Johan, had ook nog iets te zeggen over de introductie van de legende in PES 2018: “I am proud that my father returns to the pitch in Pro Evolution Soccer, and I hope we can enjoy his performance in the game as much as so many people did on the field.”

Het is nog niet helemaal duidelijk wanneer Konami Cruijff precies toevoegt aan de game. Overigens is PES 2018 echt de moeite waard, zoals je in onze review kunt lezen. De game blinkt uit op het gebied van gameplay. Het opzetten van aanvallen loopt super lekker en wanneer het je lukt om een doelpunt te maken, is de euforie groot. Het enige probleem van de game is het gebrek aan echt boeiende modi. Het is met name de MyClub-modus die de moeite waard is. Dus als je die speelt, dan zit je goed. Zeker met de introductie van Cruijff.

Reageer op artikel:
Je kunt met Johan Cruijff in PES 2018 dribbelen
Sluiten