Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 17 jan 2019

Eerste beelden en titel van John Wick 3 eindelijk officieel onthuld

Wij zijn altijd in voor films en series die net wat dieper gaan, met een plot dat je telkens weer weet te verrassen. Soms is keiharde actie echter meer dan genoeg, vooral als het zo strak in beeld wordt gebracht als in John Wick. Deel 1 en 2 waren allebei heerlijke films. Simpel, maar doeltreffend. Nu is het tijd voor John Wick: Chapter 3 – Parabellum.

John Wick: Chapter 3 – Parabellum

Ja, dat lees je goed. Op 16 mei gaat het feest met onze held Keanu Reeves gewoon weer verder. In het eerste deel neemt Wick wraak nadat zijn puppy op brute wijze wordt vermoord. Onvergeeflijk natuurlijk.

Toen concludeerden we nog dat het prima bij één film mocht blijven, in plaats van dat Lionsgate weer een franchise compleet uit zou gaan melken. Toch wist John Wick: Chapter 2 absoluut te bekoren. Sterker nog, misschien was het tweede deel stiekem nog beter dan de eerste.

John Wick: Chapter 3 – Parabellum John Wick: Chapter 3 – Parabellum

Hopelijk kunnen de makers die lijn doortrekken met Chapter 3, die zelfs een subtitel krijgt: Parabellum. Daar blijft het gelukkig niet bij, want naast een poster en de releasedatum worden we nu ook getrakteerd op de eerste beelden.

Reken echter niet op een volwaardige trailer, want dit is een echte teaser. Maar wat we zien, ziet er goed uit. Geef Keanu Reeves een groot geweer en laat Laurence Fishburne in actie komen en wij zijn al helemaal tevreden. Eerder vrijgegeven foto’s tonen zelfs John Wick op een paard!

Halle Berry komt ook in actie, maar daar gaan we pas later vandaag meer van zien. Lionsgaten heeft namelijk officieel bevestigd dat later vandaag een complete trailer uitkomt. Je hoeft dus niet lang meer geduld te hebben. De uiteindelijke film kun je vanaf 16 mei in de bioscoop checken.

John Wick: Chapter 3 – Parabellum
Reageer op artikel:
Eerste beelden en titel van John Wick 3 eindelijk officieel onthuld
Sluiten