Joker is vanaf dit weekend te zien op Amazon Prime

Heb je dit weekend niets te doen? Dan is het een ideaal moment om Joker te streamen. Deze film staat vanaf 5 juni op Amazon Prime Video.

Hoewel Joker afgelopen jaar geen Oscar kreeg voor beste film, had het die prijs volgens velen wel verdiend. Mocht je de film helemaal gemist hebben, of nog een keer willen kijken, dan is dit je kans. Het meesterwerk is gratis te streamen als je een abonnement hebt op Amazon Prime.

Joker

Joker is een donkere misdaadfilm over Arthur Fleck. Het karakter dat meesterlijk wordt neergezet door Joaquin Phoenix, werkt als clown, maar wordt door niemand gewaardeerd. Als hij tijdens zijn werk wordt aangevallen en in elkaar geslagen door een groep jongens is de maat voor hem vol. Hij voelt zich verstoten van de maatschappij en wordt daarbij steeds krankzinniger. Het leidt uiteindelijk tot een bizarre apotheose en veel chaos. Naast Phoenix zie je in de film ook topacteurs als Robert De Niro en Zazie Beetz.

Naast Joker zijn er nog veel meer films uit het DC-universum te zien bij de streamingdienst. Zo heeft de streamingdienst net zoals Netflix de Dark Knight trilogie in het portfolio. Ook Batman vs Superman is te zien op Prime. Een overzicht van de beste actiefilms op beide platformen is hier te vinden.

Amazon Prime in Nederland

Amazon Prime is sinds een aantal maanden verkrijgbaar in Nederland. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Een abonnement kost op dit moment 2,99 euro per maand waarbij je ook gewoon in HD en zelfs 4K kunt kijken. Daarnaast heeft een abonnement ook voordeel als je via de webwinkel spullen koopt en kun je meer met gamingstreamdienst Twitch.

Amazon of toch Netflix?

Wil je weten welke streamingdienst het best bij jou past? Wij zochten het al eerder uit. Hier vind je de overeenkomsten en verschillen tussen Netflix en Amazon.

Reageer op artikel:
Joker is vanaf dit weekend te zien op Amazon Prime
Sluiten