Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 24 sep 2019
Leestijd: 2 minuten

Batman moet het mogelijk gaan opnemen tegen Jonah Hill

Het mag dan nog wel even duren voordat de nieuwe Batman film in de bioscoop gaat draaien, maar dat neemt niet weg dat we alvast wat voorpret kunnen hebben. Zo komen er naast hoofdrolspeler Robert Pattinson steeds meer andere acteurs in beeld die wellicht in de film te zien gaan zijn. Zo gaan er onder andere geruchten dat Jeffrey Wright en Jonah Hill een rol gaan krijgen.

Jonah Hill als Batman slechterik Penguin?

Ondanks dat we binnenkort eerst kunnen gaan genieten van de Joker film met Joaquin Phoenix komt er ook een nieuwe verfilming rondom de aartsvijand van dit personage. Het gaat hier natuurlijk om The Batman, waar de gelijknamige superheld centraal zal staan.

Waar een tijdje geleden al bekendgemaakt werd dat niemand minder dan Robert Pattinson in de huid van de gemaskerde misdaadbestrijder gaat kruipen, gaan er nu geruchten dat Jonah Hill en Jeffrey Wright misschien een rol krijgen.

Zo wordt Hill gelinkt aan Penguin, een bekende slechterik die ook al in Batman Returns te zien was. In die film werd hij gespeeld door Danny DeVito:

Er zijn echter ook mensen die denken dat Hill een andere Batman slechterik gaat spelen, zoals bijvoorbeeld The Riddler. Ook dit personage was eerder al in een Batman film te zien. In dit geval was het Jim Carrey die de rol op zich nam.

Jeffrey Wright

Naast Jonah Hill schijnt ook Jeffrey Wright in onderhandeling te zijn over een rol een The Batman. Het gaat in zijn geval waarschijnlijk om Jim Gordon, de politiecommissaris waar Batman vaak mee te maken krijgt. Wright was eerder te zien in enkele James Bond films en zal ook weer meedoen aan het komende No Time to Die.

Mocht jij meer over Batman willen lezen dan raden we je zeker aan om dit lijstje te checken waarin 10 films rondom deze superheld gerangschikt worden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Batman moet het mogelijk gaan opnemen tegen Jonah Hill
Sluiten