Jonah Hill niet meer in The Batman. Dit is de vervanger!

Waar eerder deze week nog bekend werd dat de aankomende Batman film er een nieuw castlid bij heeft, blijkt nu dat er ook weer iemand uit beeld is. Het is namelijk bekend geworden dat Jonah Hill niet meer bij het project betrokken is.

Wel blijkt er al een vervanger gevonden te zijn. Het gaat om Paul Dano, die met name bekend is van de films Swiss Army Man en Prisoners.

Jonah Hill zegt ”nee” tegen The Batman

Toen een aantal weken terug het nieuws gedeeld werd dat Jonah Hill in gesprek was voor The Batman, gingen veel fans er meteen vanuit dat hij in de huid van bekende slechterik The Penguin ging kruipen. Al waren er ook enkele mensen die eerder aan The Riddler dachten.

Gezien Jonah Hill zijn potentiële casting echter heeft afgewezen gaat hij nu geen van beide spelen. De reden hiervoor is niet helemaal bekend, maar er wordt gespeculeerd dat Hill een vergoeding van 10 miljoen dollar wilde, terwijl hoofdrolspeler Robert Pattinson nog niet eens de helft hiervan zou krijgen.

Hoe dan ook, er blijkt al een nieuwe acteur gevonden te zijn om The Riddler te spelen. De rol gaat namelijk ingevuld worden door Paul Dano, die je hieronder kunt zien:

Paul Dano
Acteur Paul Dano Bron: AFP / Anne-Christine Poujoulat

Het werd al eerder bekend dat de gemaskerde superheld gespeeld gaat worden door Robert Pattinson en dat Jeffrey Wright in gesprek is voor de rol van Commissioner Gordon. Ook weten we sinds een aantal dagen dat Zoe Kravitz is gecast als Catwoman.

Meer Batman

Ondanks dat het nog even zal duren voordat The Batman uitkomt zijn er gelukkig nog een hoop andere films en series rondom deze superheld gemaakt. In dit artikel vind je een lijst met 10 Batman films gerangschikt op hoe geliefd ze waren bij fans. In een van die titels komt trouwens The Penguin voor, het personage waarvan gedacht werd dat Jonah Hill het zou gaan spelen.

Reageer op artikel:
Jonah Hill niet meer in The Batman. Dit is de vervanger!
Sluiten