Rutger Houweling
Rutger Houweling WANT Report 1 nov 2016

Jongensdroom: wij besturen razendsnelle drones vanuit de virtuele cockpit en willen niet anders meer

Parrot is een pionier op het gebied van drones. Met een speciaal ontwikkelde vr-bril treed je in de voetsporen van een piloot. Wij vlogen daarom met de Parrot Disco en Bebop 2 richting het platteland en vergelijken de ervaring met een échte cockpit. Wat voor hilarische taferelen zorgde. Check it out:

Men, wat is dit vet. Zowel een vlucht met het zelfgebouwde vliegtuig van piloot Ewout van Noort als met de Disco en Bebop 2. De Disco kost 1249 euro en vliegt met een snelheid van tachtig kilometer per uur boven het land. Met de Bebop 2 hang je gecontroleerd boven de grond. De drone kost 699 euro en kun je er stabiele video’s schieten. Dat kun je in onze video over de Tesla Model X goed zien.

Skycontroller 2 en Cockpitglasses FPV bril tillen je vlieg-ervaring naar een hoger niveau

Parrot bewijst dat een skycontroller en vr-bril een perfecte toevoeging zijn aan de totale drone-ervaring. Zonder twijfel. Wij zijn het meest fan van de Parrot Disco, omdat deze ervaring het dichtst bij een échte cockpit in de buurt komt. Daarnaast heb je de besturing zo onder de knie. Tip: zorg er wel voor dat je de vrijheid hebt en op de hoogte van alle regelgeving bent. Have a great flight en check hier al onze video’s.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jongensdroom: wij besturen razendsnelle drones vanuit de virtuele cockpit en willen niet anders meer
Sluiten