Deze werkende Jeep uit Jurassic Park maakt elk kinderhart blij

Dit is een belangrijk jaar voor Hollywood en films in het algemeen. Althans, voor het kleine groepje diehard fans dat zich er bewust van is dat Jurassic Park in 2018 25 jaar wordt. Een kwart eeuw geleden kwam de bioscoophit uit. Een epische film die Hollywood voor goed heeft veranderd. 

Fisher-Price Power Wheels

Daar ga je vast en zeker nog een hoop van merken. Verwacht speciale uitgaves, video’s maar vooral een shitload aan nieuwe merchandise. Speelgoed! Ons oog viel deze week op deze schitterende replica van de Jeep uit de originele film. Het gaat om een werkende speelgoedauto waar kinderen in kunnen zitten. Voor kinderen van vijf jaar en ouder, zo staat op de doos.

Jurassic Park Wheels

Challenge accepted! Zie je het al voor je? In deze Jeep over de kantoorvloer scheuren, enkel om een kopje koffie te halen. Of je neefje meenemen op een spectaculaire tocht door de achtertuin. Verkleed je als een dinosaurus om het af te maken en je hebt de dag van je leven.

Jurassic Park Wheels
Het origineel

Werkende motor, lampen en dinogeluiden

Er zit een oplaadbare motor in deze gadget van Fisher-Price. Helaas is er slecht nieuws: het autootje kan maximaal 58 kilo aan qua passagiers. Oei, dat wordt nog even flink afvallen de komende weken! Je hebt gelukkig nog even de tijd, want deze Jeep komt pas tegen de zomer uit, in Amerika. Hopelijk wordt Nederland ook verblijd met deze magie.

Jurassic Park Wheels Jeep

Ook niet geheel onbelangrijk: deze kinderauto kan met wel acht kilometer per uur rondscheuren. De lichten werken bovendien echt, en met een druk op de knop worden er dinogeluiden afgespeeld, zodat het echt voelt alsof je de bloeddorstige monsters moet ontvluchten. Binnenkort komen we er hopelijk achter hoeveel deze schitterende bolide gaat kosten. Check ondertussen deze tien spotgoedkope elektronische gadgets op AliExpress.

Reageer op artikel:
Deze werkende Jeep uit Jurassic Park maakt elk kinderhart blij
Sluiten