Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 21 aug 2017

Bouw in 2018 je eigen dinopark in Jurassic World Evolution

Heb je er altijd van gedroomd om de baas te zijn van je eigen dinopark? Dan is het een goed idee om de game Jurassic World Evolution in de gaten te houden. De game is deze week op de Gamescom onthuld en moet in 2018 uitkomen.

Jurassic World Evolution: eindelijk een Jurassic Park game

Jurassic World Evolution geeft je de mogelijkheid om je eigen dinopark van je dromen te maken. Je zou het moeten zien als een Themepark of Rollercoaster Tycoon-achtige game. Of misschien wel een game als Planet Coaster, wat op dit moment de beste pretpark-game is. De makers van die game, zijn verantwoordelijk voor Jurassic World Evolution en hebben tijdens de Gamescom de eerste trailer van hun nieuwe project getoond. Deze vind je hieronder.

Het is een cinematische trailer, wat betekent dat de game er uiteindelijk niet zo uit komt te zien. Het geeft je wel een idee van wat er mogelijk is. Denk aan het ontiwkkelen van nieuwe dino’s via research, het plaatsen van reservaten, het creëren van activiteiten om je parkbezoekers vrolijk te houden en nog meer. En ja, als dino’s besluiten om het te bont te maken, dan moet je daar ook mee afrekenen.

Een vaste datum in 2018 heeft de game nog niet. We weten wel dat hij verschijnt voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. We hopen dan ook snel er meer over te weten en te zien. En natuurlijk hopen we dat de klassieke Jurassic Park-tune ook in de game komt te zitten, zodat we die non-stop kunnen afspelen.

Reageer op artikel:
Bouw in 2018 je eigen dinopark in Jurassic World Evolution
Sluiten