Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 5 feb 2018

Meer dino’s in de Jurassic World: Fallen Kingdom Super Bowl Trailer

Wat is beter dan één dino? Een hele berg dino’s! En die zie je allemaal in de nieuwe Jurassic World: Fallen Kingdom Super Bowl Trailer. Eerlijk is eerlijk, een aantal beelden uit de trailer ken je wellicht al uit een vorige video, maar alsnog is het een fijn spektakel om naar te kijken.

De Jurassic World: Fallen Kingdom Super Bowl Trailer

Het duurt alleen nog wel even voordat we de film echt kunnen zien. Jurassic World: Fallen Kingdom draait pas op 22 juni in de bioscopen en heeft daarmee de potentie om één van de grootste films van deze zomer te gaan worden. Bekijk de nieuwe trailer hieronder.

Jurassic World: Fallen Kingdom is het vervolg op Jurassic World en is de tweede film in de nieuwe trilogie. Andermaal zien we acteurs als Chris Pratt, Bryce Dallas Howard en B. D. Wong en zij worden andere ondersteund door Justice Smith, die je kent van The Get Down, en is Jurassic Park-icoon Jeff Goldblum ook van de partij, al is het maar in waarschijnlijk een kleine rol.

Jurassic World: Fallen Kingdom

Jurassic World: Fallen Kingdom speelt zich een paar jaar na de chaos van Jurassic World af. Op het eiland Isla Nublar hebben de dino’s sinds het sluiten van het pretpark vrij spel gekregen, maar helaas voor hen komt daar waarschijnlijk een einde aan. Er staat namelijk een vulkaan op het punt van ontploffen.

Ik zou zelf denken dat de mensheid na een paar films wel geleerd heeft dat dino’s kweken geen goed idee is en dat je met een vulkaan gelijk van alle ellende af bent, maar de Dinosaur Protection Group denkt daar anders over. Zij gaan met een groep naar het park om daar te proberen om de dino’s te redden. En dat blijkt uiteraard flink fout te gaan. Althans, dat is wat de trailers ons vertellen. Vanaf 22 juni kun je het zelf in de bioscoop aanschouwen. Wil je trouwens weten hoe de eerste trailer er uit ziet? Check die dan hier.

Reageer op artikel:
Meer dino’s in de Jurassic World: Fallen Kingdom Super Bowl Trailer
Sluiten