Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Home 08/12/2017

Eindelijk: De eerste Jurassic World Fallen Kingdom Trailer

We hebben er een tijd op moeten wachten en we hebben al heel wat teasers op ons af zien komen, maar eindelijk hebben we hem: de eerste Jurassic World Fallen Kingdom Trailer. Hieronder kun je hem gelijk bekijken.

Jurassic World Fallen Kingdom is uiteraard het vervolg op Jurassic World die in 2015 uitkwam. In de hoofdrol zien we andermaal Chris Pratt en Bryce Dallas Howard, die de rollen van Owen Grady en Claire Dearing vertolken. Andere bekende acteurs zijn Jeff Goldblum, B. D. Wong en Justice Smith.

Jurassic World Fallen Kingdom speelt zich een paar jaar af na de sluiting van Jurassic World, omdat dino’s en parken simpelweg een slecht idee zijn. Toch gaat men terug naar het eiland Isla Nublar, omdat er een vulkaan op het punt van uitbarsten staan. En blijkbaar is er de hulpvraag om de dino’s niet voor de tweede keer volledig te laten uitsterven. Dus zoekt Claire de hulp op van Owen om samen terug te gaan naar de plek waar het de vorige keer helemaal misging. Tja, wat zou er dan weer mis kunnen gaan?

De nieuwe Jurassic World moet volgend jaar zomer in de bioscopen draaien. Vanaf 22 juni moet dat in elk geval in de Verenigde Staten het geval zijn. Tot slot hebben we vanuit de trailer een aantal screenshots, die je hieronder kunt bekijken.

Jurassic World Fallen Kingdom Screenshots

Jurassic World Fallen Kingdom

 

 

Wij checkten ook de allereerste 4D-bioscoop van Nederland. Hier lees je of het de moeite waard was, of dat het om geforceerde innovatie ging. Check ook welke films en series er deze maand van Netflix gaan verdwijnen.

Reageer op artikel:
Eindelijk: De eerste Jurassic World Fallen Kingdom Trailer
Sluiten