Rutger Houweling
Rutger Houweling | LinkedIn 27 mrt 2017

Justice League bewijst dat het niet alleen om de helden van Marvel gaat

Warner Bros. zorgt er eindelijk voor dat ook de Justice League over superhelden van niveau beschikt. En in teamverband kunnen opereren. De eerste trailer van Justice League is dan ook master.

Ter illustratie: zet Batman en Iron Man in één gevechtsruimte en kijk wie er wint. Ook al wordt Iron Man een dagje ouder, wij verkiezen de superhelden van Marvel boven de helden van DC. Iron Man zal dan ook als winnaar naar buiten lopen.

Marvel domineert de laatste jaren dan ook in de wereld der superhelden-entertainment. De humor is nog droger dan de sahara en de gevechten zijn spectaculair. Warner Bros. laat met Justice League gelukkig zien dat een film als Batman v Superman snel wordt vergeten.

Justice League is een creatie van regisseur Zack Snyder. Wonder Woman zie je door de lucht vliegen en kunnen we weer eens van Aquaman genieten. Batman heeft als ‘unieke’ gave dat hij rijk is en worden Cyborg en Flash bij het team gehaald. Markeer 17 november in je agenda, want vanaf die datum is Justice League te zien. Hopelijk weet DC een veelbelovende trailer eindelijk eens waar te maken.

Wil je dat de superhelden van Justice League zorgen voor een goede nachtrust? Check dan deze supergave silhouetten van Justice League voor aan de muur.

Reageer op artikel:
Justice League bewijst dat het niet alleen om de helden van Marvel gaat
Sluiten