Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 29/03/2019

Zack Snyder bevestigt 3,5 uur durende Justice League film

In het afgelopen jaar hebben fans fanatiek om een specifieke versie van Justice League gevraagd. Het gaat om een speciale director’s cut van de versie, die door niemand minder dan Zack Snyder is gemaakt. De vraag naar deze director’s cut, en de hype eromheen, werd met de maand groter en bevindt zich nu op een hoogtepunt. Maar bestaat de versie eigenlijk wel? Zack Snyder geeft een bevestigend antwoord.

Zack Snyder bevestigt 3,5 uur durende Justice League film

Zack Snyder heeft eindelijk toegegeven dan zijn “cut” van Justice League bestaat. Echter lijkt de beslissing of deze specifieke versie het daglicht gaat zien, volledig uit zijn handen. Volgens de regisseur is het aan Warner Bros. om dat te bepalen. Fans van Snyder hebben al meer dan een jaar gevraagd om de speciale versie van Justice League, om te zien hoe de film eigenlijk had moeten zijn. Hij liet de film achter zich vlak voor de reshoots plaatsvonden, wat resulteerde in het feit dat Joss Whedon de touwtjes in handen kreeg. Het resultaat is inmiddels bekend: veel mensen vonden de film een daadwerkelijk.

De regisseur sprak kort geleden nog op de fundraiser die werd opgezet voor zijn Director’s Cut. Daar sprak hij over de staat van de de film, waar fans ondertussen zo’n 180.000 handtekeningen voor hadden verzameld door middel van een petitie. Maar waar Snyder zelf erg enthousiast is over zijn versie van de film, ligt de beslissing om hem uit te brengen bij Warner Bros. Iets wat hij vertelde tijdens de fundraiser. Gelukkig voor ons was er een fan die alles vastlegde.

Terwijl veel fans altijd al geloofde in het feit dat de Zack Snyder versie van Justice League bestond, was er vanaf het begin wel een misverstand. Volgens deze mensen zou het heel veel moeite en werk kosten om de film daadwerkelijk uit te brengen. Echter is dat volgens de regisseur niet het geval. Zack Snyder laat weten dat het helemaal klaar is voor lancering. Daarbij meldt hij ook dat zijn versie zo’n 214 minuten duurt, wat simpelweg ruim 3,5 uur is.

Fans van Justice League, de DCEU en Zack Snyder waren al enthousiast over de versie. Echter is dat, nadat bovenstaande naar buiten is gebracht, alleen nog maar gegroeid.

Reageer op artikel:
Zack Snyder bevestigt 3,5 uur durende Justice League film
Sluiten