Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 7 aug 2017

Kangaskhan en Unown zijn nu beter te vangen in Pokémon Go

Mocht je nog altijd Pokémon Go spelen of wel weer zin hebben om hem weer op te pakken, dan kun je nu in een aantal Nederlandse steden speciale Pokémon als Kangaskhan en Unown vangen. Gotta Catch ‘Em All.

Kangaskhan en Unown in Pokémon Go

De sterke Pokémon duiken in een aantal Nederlandse steden vaker op. Het gaat daarbij om steden als Amsterdam, Leidschendam en Zoetermeer. In deze steden kun je de Pokémon vinden. Kom je daar niet in de buurt, dan kun je de Pokémon waarschijnlijk op je buik schrijven. Normaal gesproken vind je Kangaskhan alleen in Australië en is Unown simpelweg heel zeldzaam, maar nu kun je dus je geluk proberen.

Zo vind je zeldzame Pokémon

De Pokémon zijn er tot en met 21 augustus. Daarna worden ze weer zo zeldzaam als daarvoor. Sla dus voor die tijd je slag! Sterke Pokémon vangen is overigens geen gemakkelijke opgave. Vaak moet je als team te werk gaan.

De legendarische Pokémon Moltres versla je bijvoorbeeld met vier spelers en moet je de juiste combo’s weten om de Pokémon te vangen. Daarnaast moet je deze Pokémon ook nog vinden. Daar zijn gelukkig allerlei tools voor ontwikkeld. Deze vijf werkende kaarten laten je precies zien waar Pokémon, Gyms en Pokéstops zijn.

Reageer op artikel:
Kangaskhan en Unown zijn nu beter te vangen in Pokémon Go
Sluiten