WANT to Have: de beste kantoorgadgets onder de 50 euro

Een nieuwe donderdag, dus een nieuwe WANT to Have! Deze keer zijn we losgegaan met dé kantoorgadgets van onder de vijftig euro die je de president van de werkvloer maken.

Gadgets onder de vijftig euro zijn populair en daarom hebben we dat deze week doorgepakt. Dat merken wij ook met onze rubriek vol toffe gadgets van de Lidl, Aldi en Action. En datzelfde geldt voor gadgets van AliExpress. Normaal gesproken behandelen wij in de WANT to Have 5 gadgets, maar deze week is het feest dus kun je met 10 producten uit de voeten.

Opgeruimd staat netjes

We beginnen meteen met één van onze favoriete kantoorgadgets. De Henry stofzuiger, wat een fenomeen. Nu heeft Henry ook een ‘mini-me’ die ervoor zorgt dat jij nooit meer met rommel op je bureau zit. Broodje gegeten en overal kruimels? Henry is jouw redder in nood. Voor zestien euro is deze vriend van jou.

Voetjes in de lucht

Het is algemeen bekend dat het leven gemakkelijker en fijner is als je je voeten ergens op laat rusten. Vanuit je luie stoel met je voeten op de poef een avondje de Olympische Spelen kijken is bijvoorbeeld heerlijk. Met je poef op kantoor aankomen is alleen een beetje vreemd. Dat geldt niet voor deze hangmat voor je voeten. Die is namelijk een beetje vreemd, maar daarom juist gaaf voor op je kantoor. En dat voor minder dan tien euro!

Dag muis, hallo ODiN Aurora

Wij kenden de ODiN Aurora nog niet en dat is vreemd. Deze laser-muis is namelijk awesome. Het apparaat projecteert via lasers een vlak op je tafel. Door met je vingers in de vlak te swipen en te tikken kun jij alles doen wat je normaliter met je muis doet. Revolutionair! Hebben? Dat kost je dan 44 euro.

Ice ice coffee baby

Het is misschien niet voor iedereen de hemel op aarde, maar man, wat zijn wij dol op ijskoffie. Met dit kekke apparaat op je bureau kan jij de hele dag genieten van je ijskoffie. En die koffie is dus niet alleen koud, die koffie is ook nog eens hartstikke lekker! Dat komt omdat de koffie letterlijk druppel voor druppel door dit apparaat sijpelt. Als dat ook nog komt voor zachte prijs van veertig euro zijn wij helemaal blij.

Niet eens meer doorhebben dat je op kantoor zit

Wat mis je vaak als je binnen zit naast zonlicht? Juist, frisse lucht! Met dit apparaat van iBen is dat verleden tijd. Dit is namelijk een luchtverfrisser en ventilator in één. Het apparaat werkt via usb en reinigt voor jou de lucht. Je kunt denken aan het korte metten maken met vieze geuren, pollen, bacteriën en meer. Een koopje voor 35 euro.

De lamp voor de beste ideeën

Om toch nog wat speels licht te werpen op de werkvloer hebben wij de perfecte lamp in de aanbieding. Zeker nu de donkere wintermaanden weer in aantocht zijn, is het gewoon fijn om voldoende te kunnen zien. Mocht je nou geen fan zijn van Breaking Bad, dan kan je ook nog kiezen uit de Batman, Superman, Darth Vader of Elvis variant. De keuze is voor 25 euro in ieder geval reuze!

Opgeruimd staat netjes

Iedereen, oké bijna iedereen, houdt van een opgeruimd bureau. Maar laten we eerlijk zijn… De meesten van ons kunnen daar wel wat hulp bij gebruiken. Met deze organizer is dat opeens een fluitje van een cent. Op het moment krijg je deze hippe kurk organizer met een fijne korting, waardoor-ie veertig euro kost.

Lekker ontspannen

Al die dagen achter je bureau kunnen soms zijn tol eisen. Stress, net niet de juiste positie, allemaal geen pretje. Maar gelukkig is dat verleden tijd met dit massage kussen. Man wat een ontspanning opeens. En dat voor veertig euro! Zo wordt de hele dag stilzitten opeens een pretje. Wel uitkijken dat je niet begint te knorren.

Klein maar fijn

Misschien is deze gum niet voor iedereen. Maar wij gaan er helemaal goed op. Wie het kleine niet eert is het grote immers niet weerd. Een gum in de vorm van Typex. Wat een grap. Voor zes euro is-ie van jou.

Dag muisarm

Heb je dan toch niet voor de laser-muis van ODiN gekozen? Dat is je goed recht. Maar dan zouden we je wel aanraden om de Jincomso armleuning voor je muis op de kop te tikken. Je bevestigt deze aan de armleuning van je bureaustoel en kunt zodoende heerlijk muizen. Daarbij is de houding die je aanneemt beter voor je pols. Dubbel winnen voor 22 euro!

Dat waren de kantoorgadgets

Zo, deze tien kantoorgadgets maken jouw kantoorleven een stuk aangenamer én cooler. Laten we dan hopen dat je niet in een open kantoor werkt trouwens, want dat blijkt niet best te zijn voor zaken als je productiviteit. Dan maar thuiswerken hè! ;)

Reageer op artikel:
WANT to Have: de beste kantoorgadgets onder de 50 euro
Sluiten