Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Gadgets 6 december 2018

Dit is de ultieme gadget voor elke kantooroorlog

Soms weet het internet ons op een prachtige manier te verrassen. Zo ook als het om wapens voor op kantoor gaat. Tussen de bedrijven door kan het verfrissend werken om een kleine oorlog te starten. Een propje papier rondgooien voldoet echter anno 2018 niet meer.

The Jakks Pacific Skid Shot

Maak kennis met The Jakks Pacific Skid Shot, de volgend stap in de eeuwenoude kunst van kantoorgevechten. Dit revolutionaire stukje plastic zorgt ervoor dat je uiterst accuraat toiletpapier kunt afschieten, richting het target dat je wilt belagen. Die ene collega die je eigenlijk niet mag, of juist je beste vriend.

Zeg maar dag tegen elastiekjes, en hallo tegen toiletrollen. Het toiletpapier wordt automatisch nat gemaakt, waardoor de kogels ook nog eens goed blijven plakken. Daar is maar een beetje water voor nodig, dus je hoeft niet achteraf het hele kantoor te gaan dweilen.

The Jakks Pacific Skid Shot

Je kunt de resulterende balletjes bijna 10 meter ver schieten, dus dat komt heel goed. Per toiletrol kun je zo’n 350 balletjes afvuren, dus ook daar wordt je niet arm van.  Ben je nu helemaal enthousiast? Dan kun je The Jakks Pacific Skid Shot voor 30 euro scoren via Amazon.
The Jakks Pacific Skid Shot

Reageer op artikel:
Dit is de ultieme gadget voor elke kantooroorlog
Sluiten