Krijgt Keanu Reeves een rol in de Fast & Furious reeks?

Er is een vrij grote kans dat we Keanu Reeves binnenkort in een Fast & Furious film zullen zien verschijnen. Dit omdat de acteur in gesprek is geweest met Chris Morgan, de man die al jaren medeverantwoordelijk is voor het verhaal achter de franchise.

Fast & Furious acteur Dwayne “The Rock” Johnson liet overigens eerder al weten dat Reeves bijna een rol had in spin-off Hobbs & Shaw, maar dit toch niet was doorgegaan. Gezien de franchise voorlopig nog niet stopt is er echter genoeg ruimte voor een nieuwe kans.

Keanu Reeves te zien in een komende Fast & Furious film?

Chris Morgan gaf in een recent interview aan dat hij en Reeves tijdens het gesprek met name gesproken hebben over wat voor personage de John Wick acteur zou kunnen vertolken:

”We hebben samen gezeten en het erover gehad. Ik wil hem al een tijdje naar het Fast universum halen, maar het grootste obstakel is ondanks de botsende schema’s samen toch iets goeds te kunnen bedenken.”

Met dat laatste refereert Morgan naar het bedenken van een personage dat goed bij Keanu Reeves zou passen.

Cardi B wel eens

Naast Keanu Reeves blijkt ook rapper en televisiepersoonlijkheid Cardi B in gesprek te zijn geweest voor een rol in de Fast & Furious reeks. Zij heeft inmiddels officieel getekend voor de negende film. Wat voor personage ze precies gaat spelen is echter nog niet bekend.

De aankomende Fast & Furious film gaat zoals het er nu naar uitziet Fast & Furious 9 heten en in mei 2020 uitkomen. Hierin zullen we Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Charlize Theron, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges en Nathalie Emmanuel weer terugzien. Daarnaast is er ook ruimte voor nieuwe gezichten, waaronder John Cena en Michael Rooker (Guardians of the Galaxy). Of Keanu Reeves binnenkort nog aan dit rijtje wordt toegevoegd blijft nog even de vraag.

Fast & Furious
De cast van de vorige Fast & Furious film, waarvan de meeste terug zullen keren voor het negende deel | Bron: Universal Pictures (via The Movie Database)

Jason Statham en de eerdergenoemde Dwayne “The Rock” Johnson zullen echter niet aan de negende film meedoen. Wel waren ze dit jaar te zien in Hobbs & Shaw, een film waarin de door hen gespeelde Fast & Furious personages centraal stonden.

Reageer op artikel:
Krijgt Keanu Reeves een rol in de Fast & Furious reeks?
Sluiten