Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 10 jun 2019

Keanu Reeves speelt een rol in de grootste game in ontwikkeling

Keanu Reeves is een absolute eindbaas. De beste man heeft in verschillende films een hoofdrol gespeeld. Je kent hem van Speed, je kent hem van The Matrix. En de laatste jaren kickt hij er op los in de John Wick-reeks. En natuurlijk speelt hij een belangrijke rol in Toy Story 4. En nu gaat hij ook nog een rol spelen in de grootste game die nu in ontwikkeling is: Cyberpunk 2077.

Keanu Reeves in Cyberpunk 2077

Tijdens de E3-persconferentie van Microsoft werd een uitgebreide nieuwe trailer van Cyberpunk 2077 getoond. Dat is voor gamers al iets om echt enthousiast van te worden. De game neemt je mee naar een toekomst, waarbij mensen zichzelf kunnen modificeren met alle gevolgen van dien. Het belooft een grootse en uitgebreide RPG te worden, van de makers van The Witcher-reeks. En aan het einde van de trailer zagen we Keanu Reeves. Bekijk de trailer hier.

Vervolgens kwam Keanu Reeves op het podium om te vertellen hoe awesome de game is. Want dat moet je als celebrity natuurlijk doen. Het is nog maar de vraag hoe groot zijn rol in de game gaat zijn. Met zijn drukke schema zou je denken dat hij er niet heel erg veel tijd voor heeft en lijkt het op dit moment vooral een geinige cameo te zijn. Of een personage die je aan het begin van de game ontmoet om je een beetje op weg te helpen.

Naast het feit dat Keanu Reeves een rol speelt in Cyberpunk 2077 werd ook bekend dat de game eindelijk een releasedatum heeft. Cyberpunk 2077 verschijnt op 16 april 2020 en dat is toch wel iets eerder dan we hadden verwacht. Terwijl het tegelijkertijd ook nog een jaar van ons vandaan is.

Wil je meer lezen over alles dat met gaming te maken heeft? Bezoek dan hier onze uitgebreide overzichtspagina met alle belangrijke nieuwtjes en meer.

Reageer op artikel:
Keanu Reeves speelt een rol in de grootste game in ontwikkeling
Sluiten