Jelle van Es
Jelle van Es Tech 22 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Toy Story 4: Keanu Reeves duikt op in nieuwe trailer

Als je aan Keanu Reeves denkt, dan gaan de gedachten waarschijnlijk uit naar John Wick, waarvan het derde deel nu in de bioscoop draait en zeer de moeite waard is. Maar wat is de volgende stap in de rijke carrière van Keanu Reeves? Nou in Toy Story 4 vervult hij de rol van een stuntman. En niet zomaar een stuntman. Nee, hij is de allerbeste stuntman die Canada ooit heeft gezien. Althans, als we de nieuwe trailer van de film mogen geloven.

Keanu Reeves in Toy Story 4

Het is de tweede officiële trailer voor Toy Story 4. Daarin zien we hoe het in elkaar gezette personage Forky de weg kwijt raakt en het is aan de verschillende helden van de reeks om hem te redden. Natuurlijk zien we daarbij hoofdrollen weggelegd voor Woody (Tom Hanks) en Buzz Lightyear (Tim Allen) en keren ook de andere personages terug. Een grote rol is deze keer weggelegd voor Bo Peep. Zij stelt uiteindelijk voor om de hulp in te schakelen van Duke Caboom, het personage die door Keanu Reeves van stem wordt voorzien. Duke kan niet alleen heel goed op zijn motor stunts doen, maar kent ook vele moves, welke in de trailer worden geshowd.

Het is voor het eerst dat Reeves een stem verzorgd in een echt grote animatiefilm. Opvallend aan de Toy Story 4 trailer is dat het er op lijkt dat er niet echt een duidelijke badguy in de film zit. De voorgaande films hadden altijd wel een vijand die overwonnen moest worden. In de trailer zien we echter vooral de tocht die de verschillende figuren moeten afleggen om in de buurt te komen van Forky.

Heel erg lang hoeven we niet meer op de nieuwste film te wachten. Eind juni draait de film in de bioscoop. Wil je meer lezen over Toy Story 4? Bekijk dan hier ons overzicht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Toy Story 4: Keanu Reeves duikt op in nieuwe trailer
Sluiten