Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 20 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

The Matrix 4: setbeelden met Keanu Reeves onthullen nieuwe look Neo

De opnames voor de vierde The Matrix film zijn inmiddels in volle gang. Vandaar dat er ook al de eerste set foto’s en filmpjes zijn opgedoken. Zo verscheen er onlangs een video online waarin de door Keanu Reeves gespeelde Neo in zijn vrijetijdskleding te zien is.

Het meest recente filmpje laat echter Keanu Reeves zien zoals de meeste mensen boven de 25 hem kennen, namelijk met lange jas en een zonnebril. Je kunt deze beelden hieronder bekijken.

Setbeelden van The Matrix 4 met Keanu Reeves

De setbeelden verschenen op het Twitter-account van NBC Bay Area en tonen ons een Neo die door een verlaten stad dwaalt. Waar hij precies naar opzoek is weten we uiteraard nog niet. Wel is te zien dat hij dit keer lang haar en een baard heeft. Dit in tegenstelling tot de Neo uit de originele Matrix trilogie:

Naast Keanu Reeves zijn er rollen voor Carrie-Anne Moss en Jada Pinkett Smith. Daarnaast weten we ook al het een en ander over de nieuwe gezichten. Zo zullen onder andere Neil Patrick Harris, Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick, Toby Onwumere en Jonathan Groff. The Matrix 4 staat gepland om op 21 mei 2021 te verschijnen.

John Wick

Ondanks dat werken aan een nieuwe Matrix film waarschijnlijk al intensief genoeg is staat er in 2021 ook nog een andere film met Keanu Reeves gepland. Het gaat hier om John Wick 4, dat eveneens op 21 mei moet uitkomen. Fans hebben deze datum dan ook al uitgeroepen tot ‘Keanu Reeves day’.

Gezien releasedatums in de praktijk vaak slechts richtlijnen blijken, zou het zomaar kunnen dat een van de twee films uiteindelijk op een andere datum verschijnt. Desondanks is de kans groot dat 21 mei nog steeds ‘Keanu Reeves day’ blijft. Mocht je trouwens geïnteresseerd zijn in een lijstje met onbekende films waarin Reeves een rol heeft, dan kun je deze hier vinden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
The Matrix 4: setbeelden met Keanu Reeves onthullen nieuwe look Neo
Sluiten