Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 15 jan 2020

Keihard genieten met de tweede trailer van Doom Eternal

Het is voor de liefhebber van games een erg mooi voorjaar. Zeker vanaf maart krijg je in een periode van een paar weken een aantal topgames.

Zo verschijnt op 16 april Cyberpunk 2077, op 10 april Final Fantasy VII Remake, op 3 april de Resident Evil 3 Remake en op 20 maart heb je nog Animal Crossing: New Horizons en Doom Eternal. Die laatste zou eigenlijk eind 2019 verschijnen, maar de ontwikkelaar had wat meer tijd nodig voor de game. En vandaag hebben we een nieuwe trailer in de aanbieding.

De Doom Eternal Trailer

In deze nieuwe trailer zien we een tweedeling. Het eerste gedeelte van de game probeert de setting van Doom Eternal neer te zetten en je iets van context te geven. Het tweede gedeelte is meer een gevalletje van ‘verhaal? Lol… Gewoon verstand op nul en gruwelijk hard knallen!’ En dat laatste zal waarschijnlijk ook wel een hoofdrol gaan spelen in de game. Bekijk de trailer hieronder.

Mocht je weten wat er zoal nieuw is in Doom Eternal? Dan kunnen we daar antwoord op geven door te stellen dat deze trailer een paar nieuwe vijanden laat zien, zoals de Marauder en Gladiator. Daarnaast is natuurlijk de setting wat anders. De hel is losgebroken op Aarde en het is aan de Doom Slayer om daar iets aan te doen. Daarbij heb je een groot wapen arsenaal tot je beschikking. Denk daarbij aan kleinere wapens als een pistool en een shotgun, maar ook zeker zoiets episch als de BFG 9000. Daarnaast beloont de game je door de actie op te zoeken. Door melee-kills te maken krijg je een gedeelte van je health terug.

Zoals gezegd komt Doom Eternal op 20 maart uit. De game is dan beschikbaar voor de pc, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One en Google Stadia. Eigenlijk voor alles dus. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Keihard genieten met de tweede trailer van Doom Eternal
Sluiten