Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Gadgets 19 dec 2020

Kerst 2020: de 5 beste gadgets voor de feestdagen

Ook 2020 heeft weer een groot aantal nieuwe techy gadgets voortgebracht die de moeite waard zijn. En dan bedoelen we niet om voor jezelf te kopen maar met name om weg te geven voor kerst 2020. Zelfs wanneer je het cadeau online moet bestellen en bij iemand laat bezorgen of met een leuk kaartje voor de voordeur legt.

Wil jij deze feestdagen iemand blij kunt maken met een leuke of handige gadget maar weet je nog niet wat die gadget is? Bekijk dan onze 5 tips die gegarandeerd een succes zijn.

Betaalbare en kwalitatief goede Bluetooth oordopjes: Anker Soundcore Liberty Air 2

Je kunt tegenwoordig overal Bluetooth oordopjes kopen; ook Action, Lidl en Aldi zijn niet vies van een goede deal op zijn tijd. Maar is zo’n deal wel ‘goed’ als de oordopjes zelf geen geweldige kwaliteit hebben? Met de kwaliteit van deze Bluetooth oordopjes van Anker zit het in ieder geval wel goed. Net als met de prijs trouwens.

Anker Bluetooth oordopjes
Anker Soundcore Liberty Air 2 (Afbeelding: Amazon)

Origineel cadeau voor kerst 2020: Een douche voor de smartphone

Een smartphone is een zijn vies ding. Om hem serieus schoon te maken is grover geschut nodig dan een microvezeldoekje en wat Glassex. PhoneSoap 3.0 biedt de oplossing.

PhoneSoap is afkomstig van Indiegogo; een website waar veel toffe nieuwe producten vandaan komen. Deze UV sanitizer is zo’n tof product. Hij maakt de smartphone die je er in legt schoon en desinfecteert hem volledig middels UV-straling. De PhoneSoap 3.0 is ontworpen om smartphones te desinfecteren maar maakt net zo goed sleutels, oordopjes, creditcards en etc. schoon. Eigenlijk alles wat er in past dus. Een fijne extra voor de smartphone is echter dat het gadget de smartphone kan opladen terwijl hij hem grondig schoonmaakt. Dubbel winnen dus!

PhoneSoap 3 Amazon
PhoneSoap (Afbeelding: Amazon)

Fitness tracker voor minder dan 100 euro: Fitbit Inspire 2

Kerst 2020, en eigenlijk de hele winter van 2020, is niet het geschikte moment om zo veel mogelijk de deur uit te gaan. Maar het is wel gezond om dagelijks even buiten te zijn en je benen een beetje beweging te geven. Wie nét dat ene duwtje in de rug nodig heeft, maar aan wie je die niet fysiek kunt geven, kun je wel een fitness tracker geven. Die doet dit wel voor je.

De Fitbit Inspire 2 heeft ontelbaar veel opties waardoor het een top gadget is voor zowel de super sportieveling, de gemiddelde actieveling, als voor de bankhanger.

Fitbit Inspire 2 Kerst 2020
Fitbit Inspire 2 (Afbeelding: Fitbit)

Voor de creatieveling: Apple Pencil

Vergeet tekenen met pen en papier. Tijdens kerst 2020 tekent de persoon die je blij maakt met deze nieuwe Apple Pencil op zijn/haar iPad Pro. Dit cadeau is dus alleen een goed idee wanneer de ontvanger al een iPad Pro heeft.

Ja, 120 euro voor een ‘pen’ is een flink bedrag. Dit geld betaalt zichzelf echter ruim uit wanneer hij de ware kunstenaar in de ontvanger van het cadeau ontwaakt. Zo niet dan is het alsnog een goed cadeau voor wie zich bezig houdt of wil gaan bezighouden met digitaal illustreren.

Apple Pencil 2e generatie Kerst 2020
Apple Pencil 2e generatie (Afbeelding: Apple)

Kerst 2020 topper: Philips Wake-up light

Ook een wake-up light van Philips is geen goedkoop cadeau, maar zeg nou zelf; een goede nachtrust is toch ook onbetaalbaar? Met een beetje geluk en goed zoekwerk kom je er een in goede staat tegen op Marktplaats.

Deze wekker met lichttherapie helpt de gebruiker rustig wakker worden maar ook fijn in slaap vallen. Het natuurlijke licht en de ‘zonsopgang’-functie van de wekker maken de ochtenden een stuk dragelijker. Dat is niet alleen fijn voor de gebruiker van de wekker, maar ook voor jezelf als jij degene bent die altijd naast deze humeurige persoon wakker wordt.

Philips wake-up light
Wake-up light (Afbeelding: Philips)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Kerst 2020: de 5 beste gadgets voor de feestdagen
Sluiten