Rutger Houweling
Rutger Houweling kerstcadeaus 28 nov 2017

WANT Christmas: de beste kerstcadeaus onder de 100 euro van GearBest

De feestdagen komen er weer aan, dus het is tijd om je kerstcadeaus in te slaan. Er is zoveel aanbod, dus is het altijd een uitdaging om het juiste cadeau te vinden. Om je te inspireren zullen wij de komende maand met de nodige lijsten komen. Voor deze lijst hebben we onderzoek gedaan bij GearBest. En om het allemaal betaalbaar te houden hebben wij alleen gadgets onder de 100 euro uitgezocht. Your welcome!

Een (draadloze) elektrische veger + dweil in één

Je kunt wel een stoffer en blik, een losse dweil én een stofzuiger in huis hebben, maar wat je in huis moet hebben is natuurlijk een draadloze elektrische veegrobot. Daarmee heb je het beste van alle werelden én een schoon huis. Daarnaast is de veegrobot ook van verlichting voorzien zodat je ook in de donker alle viezigheid verwijdert. Voor 49,98 euro ligt deze prachtige gele uitvoering onder de kerstboom.

kerstcadeau

Xiaomi Redmi 4A 4G Smartphone

Xiaomi staat bekend om goede en goedkoper elektronica. Het was even zoeken naar een prima toestel voor onder de 100 euro, maar we hebben ‘m gevonden. De Xiaomi Redmi 4A 4G voor 80,03 euro. Het toestel beschikt over 2GB aan RAM, 16GB aan opslagruimte en heb je een 13MP-camera aan de achterkant tot je beschikking. Je bestelt ‘m hier.

Mobiele gaming controller

Ondanks dat consoles en de pc nog steeds het populairst zijn voor gamers, vinden gamers en game-uitgevers de smartphone steeds interessanter worden. Vooral met een game als Animal Crossing: Pocket Camp kun je je prima vermaken. Nee, het is geen Call of Duty WWII, maar je begrijpt ons punt. Om mobiel gamen net wat aantrekkelijker te maken kun je een game-controller gebruiken. Dit draadloze exemplaar kost je 45,51 euro.

kerstcadeaus

Bluetooth 4.2 Earphones

Kijk, je kunt 179 euro voor een set AirPods betalen, maar je kunt ook een paar (Chinese) look-a-likes uitzoeken. De kwaliteit zal verschillen, maar je betaalt wel aanzienlijk minder. Voor deze Bluetooth 4.2 Earphones betaal je 50,94 euro. Via de case laat je de earphones op en zijn ze van een microfoon voorzien waardoor je er ook mee kunt bellen.

Draadloze oplader voor de iPhone X, iPhone 8 en Samsung Galaxy phones

Als trotse eigenaar van de iPhone X, iPhone 8 of Samsung Galaxy S8 baal je toch dat geen draadloze oplader bij het toestel krijgt? Snappen wij! Verblijd jezelf of je buddy dan ook met een draadloze oplader als kerstcadeau. Worden jullie blij van. Dit exemplaar kost 5,02 euro en werkt met de verschillende toestellen.

Xiaomi Bluetooth 4.2 Speaker

Wij willen je natuurlijk niet alleen maar troep voorschotelen, want daar heb je simpelweg niets aan. Vandaar dat er aardig wat producten van Xiaomi in dit lijstje staan. Dit merk krijgt op GearBest veel goede reviews en ook dit lijkt weer een goede deal. Een zilverkleurige Bluetooth 4.2 speaker voor maar 17 euro.

kerstcadeaus

Tekentablet voor grafische ontwerpers

Wij zweren bij onze tekentablet. Niet zozeer om er de hele dag met te Photoshoppen, maar om ‘m als muis te gebruiken. Een tekentablet als muis is net wat beter voor je pols dan een standaard muis. Deze 1060Pro Graphic Tablet P51 Drawing Pen heeft een afmeting van 10 x 6 inch en kost 37,83 euro. Toch weer wat goedkoper dan een Wacom.

kerstcadeaus

De ideale wekker

Om het nogmaals te benadrukken… met de smartphone naar bed gaan is een slecht idee. Het is dan ook geen gek idee om iemand een ouderwetse wekker cadeau te geven. Maar natuurlijk wel één waarvoor je echt je bed uit moet. Deze wekker voor 13,29 euro rijdt de kamer rond en moet je eerst te pakken krijgen om ‘m uit te zetten.

Zit er niets tussen? Dat kan! Wij hebben dan ook nog veel meer kerstcadeau-tips die je in ons speciale dossier kunt checken!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
WANT Christmas: de beste kerstcadeaus onder de 100 euro van GearBest
Sluiten