Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gadgets 11 jul 2019

Keukengadgets uit de Lidl, Kruidvat en Aldi folder: week 28

#1 Aldi tuinaanbiedingen week 28 2019

Kleine koelkast

Een koelkast is altijd handig. Maar het kan soms wel een flinke investering zijn. Wanneer je een klein huishouden hebt of een kleine koelkast voor op kantoor wilt hebben, is deze unit perfect. Met een inhoud van 130 liter kun je er redelijk wat producten in plaatsen. Er zijn twee groentelades en plekken voor je flessen om koel te houden. Al met al moet het groot genoeg zijn om heel wat flesjes bier in te stoppen.

Aldi Lidl Kruidvat action aanbiedingen

139 euro

Power blender

Een blender is een handige gadget voor in je keuken. Je kunt het gebruiken om groenten in kleine stukjes te snijden, maar ook om te pureren en te mixen. En dat is nog maar het begin. Het is ook perfect om een milkshake mee te maken of je eigen perfecte smoothie in elkaar te flansen. Er kan 2 liter in, dus je kunt flink wat dingen er in gooien.

Aldi Lidl Kruidvat action aanbiedingen

69,99 euro

Koffiezetapparaat

Wanneer je lekkere koffie wilt hebben, dan kun je dat nog altijd het beste maken. Op die manier Zet je je perfecte bak koffie. Met dit koffiezetapparaat heb je een inhoud van 1,2 liter, wat goed is voor 10 kopjes. Ideaal als je dus over de ochtend heel wat cafeïne in je aderen wilt pompen of wanneer je voor een verjaardag de hele familie over de vloer hebt.

Aldi Lidl Kruidvat action aanbiedingen

39,99 euro

Reageer op artikel:
Keukengadgets uit de Lidl, Kruidvat en Aldi folder: week 28
Sluiten