Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gadgets 11 jul 2019

Keukengadgets uit de Lidl, Kruidvat en Aldi folder: week 28

#2 Lidl aanbiedingen week 28 2019

Sodastream

De Sodastream ken je waarschijnlijk wel van de reclame. Het idee is simpel. Met dit device zorg je er voor dat je gewone kraanwater lekker bruisend wordt. Met de koolzuurhoudende cilinder kun je tot 60 liter aan bruisend water maken totdat je een nieuwe cilinder los aanschaft. Je kunt er ook een smaakje aan toevoegen en bepalen hoeveel bubbels je precies wilt hebben.

Aldi Lidl Kruidvat action aanbiedingen

44,99 euro

Rijstkoker

Rijst wordt in steeds meer maaltijden gebruikt, maar het is soms nog lastig om er voor te zorgen dat je de perfecte rijst op tafel hebt. Met deze rijstkoker is dat verleden tijd. Het kookt de rijst perfect en wanneer het klaar is, wordt het ook nog goed warm gehouden, zodat je altijd de perfecte rijst prepareert.

16,99 euro

Tosti-ijzer

Een wit sneetje brood met kaas en ham is saai wanneer je het gewoon naar binnen werkt. Maar wanneer je die sandwich in een tosti-ijzer gooit, komt er iets uit dat eigenlijk altijd lekker is. Met dit tosti-ijzer maak je de perfecte tosti, maar kun je ook de platen verwisselen om er een heerlijke wafel mee te maken. Een handige gadget om in de keuken te hebben.

16,99 euro

Reageer op artikel:
Keukengadgets uit de Lidl, Kruidvat en Aldi folder: week 28
Sluiten