Noah Korevaar
Noah Korevaar Gadgets 24 jan 2018

KFC stunt met tot drone transformerende chicken wing box

Fastfoodketen KFC weet het keer op keer voor elkaar te krijgen om te stunten met zijn marketing. We bespraken een paar jaar geleden nog deze bizarre gadgets, maar ook vorig jaar vielen de stunts van het bedrijf op. Je kon bijvoorbeeld tijdelijk deze bizarre tent aanschaffen. Met, ja hoor, een kippenpootje als deurklink. Gebruikers kunnen zo het internet ontvluchten terwijl ze kip eten.

KFC stunt met KFO Drone

Of wat dacht je van nagelllak met kippensmaak? En vergeet niet dat de fastfoodketen zelfs een complete Android smartphone heeft uitgebracht. Vorig jaar nog zelfs. Ook in 2018 blijft KFC net zulke bizarre trucjes verzinnen. Eerder deze maand kon je in Canada je kipvleugeltjes nog afrekenen met Bitcoin. Een voorproefje op de toekomst dus. Dit keer wordt er in India gestunt: daar kun je een box met kip kopen, die stiekem ook een drone is.

KFC drone

De stunt duurt slechts een paar dagen, en zal dus helaas enkel in India plaatsvinden deze week. Na het opeten van je kippenvleugeltjes is het tijd om te knutselen. Met behulp van instructies bouw je de kartonnen doos al snel om tot een drone. Gaatjes in de zijkant maken, onderdelen uitvouwen. Vervolgens kun je de KFO Drone met je smartphone bedienen. Verdere specificaties zoals de accuduur zijn helaas niet bekend.  Het gaat in ieder geval om een vrij goedkope quadcopter zoals je ze ook op AliExpress kunt vinden.

Modelletjes van een paar euro dus. Dat mag de pret echter niet drukken, gezien je doos met kip normaal.. enkel een doos met kip is. De stunt loopt van aankomende donderdag tot en met vrijdag, dus je kunt nog snel het vliegtuig pakken. Voor de rest van onze lezers raden we de drone van dit AliExpress-lijstje aan. Daar zal in ieder geval geen kipluchtje aanhangen. Of dat een voordeel of een nadeel is, mag je zelf beslissen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
KFC stunt met tot drone transformerende chicken wing box
Sluiten