Sam Dille
Sam Dille Games 24 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Vergeet de PS5: deze KFC console houdt je kip warm tijden het gamen

Gamen wordt een stuk leuker met een lekkere snack. KFC deelt natuurlijk deze mening en heeft daarom een wel heel bijzondere gameconsole ontwikkeld. Maak kennis met de KFConsole!

Op de spelcomputer kun je niet alleen goed gamen, je kunt er ook je kip in warm houden. Zo heb je tijdens het gamen ook nog eens een lekkere snack te pakken. Ideal voor alle kip-liefhebbers.

De KFConsole was bedoeld als grapje

Dit opvallende project begon niet met een serieuze bedoeling. Een dag na de onthulling van de Playstation 5, postte KFC namelijk een video van een KFConsole. De gadget zou volgens KFC niet alleen een spelconsole zijn, maar ook een gril krijgen.

Dit was natuurlijk als grapje bedoeld. Je kunt namelijk onmogelijk kippen grillen in een spelconsole. Toch blijkt de spelconsole in het echt te worden ontwikkeld, maar zonder kippengril. Je kan met de ‘echte’ KFConsole gamen en je voorgekookte kip warm houden tegelijk. Het is een echt werkende gameconsole met een Intel Nuc 9 minicomputer en een verwisselbare GPU-slot.

Onthulling op Twitter

Intel PR-vertegenwoordiger Mark Walton heeft dinsdag de nieuwe KFConsole op Twitter onthuld. Hij stelde enthousiaste gamers gerust dat de KFConsole echt bestaat en het dit keer geen slechte grap is. Daarnaast heeft het officiële KFC Gaming Twitter-account dinsdag een nieuwe video uitgebracht waarin het ‘kippenverwarmingsvakje’ te zien is.

“Ja, het is echt,” tweette Walton. “Ja, hij wordt aangedreven door Intel. En ja, hij heeft een kippenverwarmer.” Walton onthulde ook dat de Cooler Master de maker van de kippige console is. “De KFConsole is gearriveerd”, aldus de website van Cooler Master. “Gesmeed uit het vuur van de KFC-ovens en gebouwd door Cooler Master, is er nog nooit een lekkerdere manier geweest om de de leukste games te spelen.”

De KFConsole ondersteunt ook VR en ray tracing. Maar wat de KFConsole echt uniek maakt is natuurlijk de KFConsole’s Chicken Chamber, waar je voorgekookte kip kunt plaatsen om warm te blijven tijdens het gamen. Tot nu toe heeft KFC geen informatie vrijgegeven over waar gamers de KFConsole kunnen aanschaffen. Dus hopelijk, als je een KFC-fan bent, hoef je niet al te lang te wachten.

Geen behoefte aan de console van KFC?

Voor iedereen die liever gewoon gamet, in plaats van kip eten, wil natuurlijk meer weten over de PlayStation 5. Lees hier alles over 6 handige tips waarmee je het maximale uit je PS5 haalt.

 

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Vergeet de PS5: deze KFC console houdt je kip warm tijden het gamen
Sluiten