Ontvlucht het internet in KFC’s bizarre en peperdure Internet Escape Pod

Ben je nu al bang voor alle chaos rondom Black Friday en Cyber Monday? Maak je geen zorgen, want KFC heeft de ultieme oplossing bedacht. Maak kennis met de Internet Escape Pod, waarin Colonel Sanders je beschermt tegen het internet.

Maak kennis met KFC’s Internet Escape Pod

In Amerika barst eind deze week het grote feest los: Black Friday. Voor de gadget-liefhebbers moeten nog iets langer geduld hebben. Maandag is het namelijk Cyber Monday. Ook Nederlandse (web)winkels doen daar steeds vaker aan mee. Electronica zoals gameconsoles en laptops kunnen dan met flinke kortingen binnengehengeld worden.

Allemaal leuk en aardig, maar voor sommige shopaholics wordt het gewoon te veel. Al die kortingen! Hoe kun je daaraan ontsnappen? De psychologische hulp en bescherming komt uit een onverwachte hoek: KFC. Jep, de fastfoodboer die je volstopt met vettige kip.

KFC Internet Escape Pod

Het Amerikaanse bedrijf heeft een merkwaardige gadget onthuld: de Internet Escape Pod. Zoals de naam al doet vermoeden gaat het om een soort tent waar je in kunt kruipen, om zo het internet te ontvluchten. Zo kun je niet meer gestalkt worden door gretige webshops. Het geheel functioneert namelijk als een faraday kooi. Oftewel: gadgets kunnen door de roestvrijstalen kooi geen verbinding met het internet maken. Lekker rustig!

KFC Internet Escape Pod KFC Internet Escape Pod KFC Internet Escape Pod

Lugubure en peperdure kunst

In de tent wordt je beschermd door de vrij lugubere omhelsing van Colonel Sanders, de mascotte van KFC. Ben je al helemaal verkocht? Dan moet je er snel bij zijn, want het gaat om een eenmalige reclamestunt. Letterlijk, want er is maar een exemplaar beschikbaar. De Internet Escape Pod kost omgerekend 8500 euro.

Maar goed, dan heb je ook wat. Je kunt van dat geld ook jarenlang uit eten gaan bij de kipverkoper, maar hoe moet je dan het overweldigende internet ontwijken? Levensvragen, levensvragen… Check ook het briljante Bob Ross-bordspel dat we in onze schoen willen, en lees over de toekomstplannen van Elon Musk.

Reageer op artikel:
Ontvlucht het internet in KFC’s bizarre en peperdure Internet Escape Pod
Sluiten