007-gadget: Multifunctionele luxe pen verovert Kickstarter

We lezen elke dag nieuws over Apple’s duurste smartphone, Tesla’s mooiste auto en Sony’s nieuwste Playstation 4 game. Producten die je geregeld tegenkomt. Er zijn echter ook niches waar van alles gebeurt, maar die niet zoveel aandacht krijgen. Neem bijvoorbeeld een object dat we steeds minder gebruiken: pennen. Nu heeft een luxe pen Kickstarter veroverd.

Titaner Bolt Pen: luxe pen is halve gadget

De kans is groot dat je er niet om geeft welke pen je gebruikt. Een simpel plastic exemplaar voldoet voor die sporadische momenten. De kans is immers toch groot dat je het ding weer ergens kwijt raakt. Toch is er een markt voor luxe pennen. Binnen die markt heb je weer een nog kleinere niche, voor de gadgetpen. Producten die regelrecht uit James Bond-films komen.

Titaner Bolt Pen kickstarter Titaner Bolt Pen kickstarter

We kwamen deze week dit prachtige exemplaar tegen op Kickstarter. Maak kennis met de Titaner Bolt Pen. Zoals de naam doet vermoeden is dit verzamelobject gemaakt van titanium, en maakt de pen gebruik van een bolt-action mechanisme. Jup, gebaseerd op het mechanisme in geweren. De punt schiet pas naar buiten wanneer jij dat wil. Zo voorkom je onwelkome inktvlekken. Bovendien is het een gevoel waar fervente gebruikers bij zweren.

Titaner Bolt Pen kickstarter

Echt voor de liefhebbers dus. Maar daar blijft het niet mij. Op de pen zitten verwisselbare ringen, zodat je altijd de ultieme grip hebt. Aan de achterkant zit een ijzersterk puntje waarmee je glas kunt breken. Denk aan een bierglas, maar ook een autoraam wanneer je in gevaar bent.

Mini-pin en schroevendraaier

In de behuizing van de pen zit ook een mini-pin, die je kunt gebruiken om bijvoorbeeld SIM-kaartjes uit je telefoon te halen. Oh ja, de volledige Titaner Bolt Pen is bovendien roestvrij en kan onder water schrijven. Voor het geval dat! De vullingclip doet bovendien dienst als schroevendraaier. Een echte 007-gadget dus.

Al met al is het volgens de eerste gebruikers een heerlijke pen om mee te schrijven. Veel gadgetpennen op bijvoorbeeld AliExpress worden volgepropt met allerlei extraatjes, waardoor het gewicht niet meer goed verdeeld is. De Titaner Bolt Pen heeft zijn Kickstar-doel al behaald, en gaat dus op de markt komen. Op dit moment kun je de pen bemachtigen voor omgerekend 80 euro. Uiteindelijk gaat de gadget 105 euro kosten. Nu nog zorgen dat je de pen nooit kwijt gaat raken…

Reageer op artikel:
007-gadget: Multifunctionele luxe pen verovert Kickstarter
Sluiten